Olympus Global Open Photo Contest: till 2015-upplagan

Olympus Global Open Photo Contest: till 2015-upplagan

“Vem som helst kan delta med vilken typ av kamera som helst”. Inbjudan pĂ„ webbplatsen för Olympus det Ă€r definitivt uppmuntrande. Faktum Ă€r att företaget, Ă€ven kĂ€nt för sitt rika utbud av fotografiska föremĂ„l, har lanserat en ny utgĂ„va av, giltig över hela vĂ€rlden.

Allt Ă€r uppdelat i fem kategorier – liv, framtid, mĂ€nniskor, makro och konst – det görs pĂ„ ett helt digitalt sĂ€tt, genom lĂ€mplig webbplats, medan bilderna kommer att bedömas av en jury bestĂ„ende av experter inom sektorn.

De intressanta priserna att vinna Àr olika och inkluderar en kamera Olympus PEN och en miljon japanska yen (cirka 7 300 euro) för vinnaren av, eller en Olympus OM-D E-M1 med 12-40 mm f / 2.8-objektiv som första pris för varje kategori eller den helt nya OM-D E-M10 Mark II med ett 14-42 mm f / 3,5-5,6-objektiv som andra pris.

Om du brinner för fotografering rekommenderar vi starkt att du tittar pÄ tÀvlingswebbplatsen som förutom att erbjuda ett unikt tillfÀlle att fÄnga utmÀrkt fotomaterial ocksÄ Àr ett utmÀrkt tillfÀlle att visa upp dina verk, som under hela tiden tÀvlingen kommer att vara fritt tillgÀnglig.