Olympus PEN E-PL7 en ny spegelfri designad för selfies (foto)

Olympus PEN E-PL7 en ny spegelfri designad för selfies (foto)

Den nya PEN E-PL7 Olympus fakturerades som en selfie-kamera, kunna tillfredsstÀlla Àven de mest krÀvande amatörer. Tack vare 180 ° infÀllbar pekskÀrm och en sjÀlvutlösarfunktion som startar efter en sekund kommer det att vara möjligt att ta selfies av hög kvalitet pÄ samma sÀtt som vad som hÀnder med smartphones.

LÄS OCH: Sony Alpha 5100: 24,3 megapixel kompakt spegelfri

Kameran har i sig en 16,05 megapixelsensor medan pekskÀrmen har en 3-tums diagonal och en upplösning pÄ 1,04 miljoner poÀng; för att slutföra specifikationerna det optisk stabilisator treaxel och ett 81-punkts autofokussystem som tÀcker större delen av bilden.

Tack vare bildprocessorn Àr det möjligt att ta bilder med upp till 8 bilder per sekund, obegrÀnsat nÀr det gÀller JPEG-fotografering och med maximalt 20 bilder för RAW-format. Tack vare Wi-Fi-anslutning och ett QR-kodbaserat system kan kameran enkelt anslutas till en smartphone.

Olympus PEN E-PL7001

Modellens former, liksom i andra PEN, Àr inspirerade av Olympus förflutna och Àr en trevlig blandning av moderna och klassiska linjer. För att ytterligare tillfredsstÀlla Àlskare av ÄrgÄngoch för att möta trenderna för nÀrvarande Àr gudar nÀrvarande konstnÀrliga filter för att applicera direkt pÄ foton och videor.

L ‘ Olympus PEN E-PL7 kommer att finnas tillgĂ€ngligt frĂ„n slutet av september till ett pris av 599 € för satsen med M.Zuiko 14-42 mm f / 3,5-5,6 EZ-zoomlins, medan andra tillbehör som lĂ€dervĂ€ska och undervattensfodral kommer att slĂ€ppas senare.

Gata