PaperLater: en tjĂ€nst för att “surfa” pĂ„ internet som en tidning

PaperLater: en tjÀnst för att

dÀr tryckt papper det fortsÀtter att ha, jÀmfört med att lÀsa artiklar pÄ en skÀrm, nÄgra obestridliga fördelar som gör att det fortsÀtter att vara att föredra av mÄnga anvÀndare, men förlorar uppenbarligen i jÀmförelsen med den mÀngd innehÄll det kan erbjuda. PaperLater Àr en tjÀnst som skapades för att fylla detta gap, sÄ att alla kan skapa sina egna personlig tidning var man kan lÀsa artiklar och nyheter frÄn internet.

LÄS OCH: 2015 smartphone med holografiska bilder

IdĂ©n kommer frĂ„n den engelska starten Tidningsklubb, som inspirerades av alternativet “lĂ€s det senare“Finns i de flesta online-lĂ€sare och applikationer: lĂ€sning av mĂ„nga artiklar, kanske lĂ„nga eller lite krĂ€vande, skjuts ofta upp till ett lugnare ögonblick, dĂ€r det ocksĂ„ kan vara ett nöje att lĂ€gga undan smarttelefonen eller surfplatta och Ă„terupptĂ€ck det gamla gamla tryckta papperet.

Om du har turen att vbor i StorbritannienDÀrför kan du skicka in begÀran om att gÄ med i beta och vÀlj de artiklar du vill se tryckta pÄ din personliga tidning: i a tid mellan tre och fem dagar ser du en liten del av internet tryckt pÄ papper levererat till ditt hem.

Idén presenterar fortfarande nÄgra begrÀnsa: du kan hitta nÄgra dÄ och dÄ formateringsproblem som ger artiklar ett obehagligt utseende, och det finns en begrÀnsning för en bild per artikel, som verkar vara vald ganska slumpmÀssigt och skapar problem nÀr det i texten finns referenser till foton eller grafik i onlineversionen. Alla aspekter som verkligen behöver förbÀttras innan de lanseras för allmÀnheten, men som kan förlÄtas med tanke pÄ att tjÀnsten Àr i ett testmoment.

Enligt Tom Taylor, medgrundare av Newspaper Club, reaktioner de var uppdelade mellan krÀnkare och entusiaster: en del av allmÀnheten undrade förvÄnat anledningen till att skriva ut internet, medan en annan del tyckte att idén var fantastisk. Uppenbarligen Àr detta en tjÀnst som aldrig kan ersÀtta applikationer som lÄter dig hÄlla ett öga pÄ vÄra favoritwebbplatser och tidningar, men som kan vara anvÀndbart för att ÄterupptÀcka det ögonblicket av Koppla av, typiskt för helgen, dÀr vi slutar lÀsa mer krÀvande ledare och artiklar, som ofta riskerar att vÀnta tills ögonblicket Àr definitivt avsatt.

Skulle du anvĂ€nda en sĂ„dan tjĂ€nst, kanske för att ta med dina favoritartiklar till stranden utan rĂ€dsla för att förstöra surfplattan snyggt? Vi uppmanar dig att berĂ€tta om din synpunkt i kommentarerna … naturligtvis, om du inte lĂ€ser den hĂ€r artikeln i en tidning!

Paperlater surfar pÄ internet 2

GATA: GrÀnsen