Parrot presenterar Bebop, dess nya drönare kompatibel med Oculus Rift

Parrot presenterar Bebop, dess nya drönare kompatibel med Oculus Rift

rnxdj2bpafed0hzocgsm xbuydowgrldzanabmzua tnkgbk14dz4bghj4iy77

Papegoja presenterade nyligen sin nya drönare, Bebop, ett nytt öga pÄ himlen med en autonomi pÄ 12 minuter.

LÄS OCH: Phantom 2 Vision + en drönare som passar varje skott

Designad för att arbeta bÄde inomhus och utomhus och har avtagbara bladskydd (som stannar sÄ snart de trÀffar nÄgot), Bebop 28 x 32 x 3,6 cm och vÀger mindre Àn ett kilo.

Som förklaras av VD för Papegoja, Henri Seydoux. Bebop det Àr i grunden 14MP flygkamera och 180 ° synfÀlt med fish-eye-lins. Tack vare den treaxliga bildstabilisatorn kommer videor och foton att vara fria frÄn jitter frÄn vindbyar eller plötsliga svÀngar, och allt kommer att lagras pÄ 8 GB SSD-enheten monterad inuti. Om du vill kan du ocksÄ ladda upp direkt till företagets molntjÀnst, Sky Academy.

rnxdj2bpafed0hzocgsm

De Bebop styrs via Wi-Fi med appen för Android Àr iOS, FreeFlight3.0, som visar bÄde videosignalen frÄn drönaren och tvÄ virtuella joysticks för att styra fordonet.

För de mest krÀvande finns det ocksÄ Skycontroller, en docka dÀr man kan sÀtta in surfplattan utrustad med joystick och Wi-Fi-signalförstÀrkare som utökar drönarens autonomi till 2 km.

Och om det inte rÀcker Àr det det Skycontroller Den innehÄller ocksÄ en HDMI-port för att ansluta till Oculus Rift sÄ att du först kan se vad drönaren ser, som ocksÄ kan styras med huvudrörelser.

xbuydowgrldzanabmzua

De Bebop Drone bör slÀppas i slutet av Äret men priset Àr Ànnu inte kÀnt.