Pilot a Pacific Rim Jaeger med Oculus Rift (video)

Pilot a Pacific Rim Jaeger med Oculus Rift (video)

Det verkar verkligen som en bra tid att Oculus VR, tillverkaren av enheten för virtuell verklighet Oculus Rift: förutom formaliseringen, för nÄgra dagar sedan, av köpet av Facebook och de senaste nyheterna om leveranser av den andra versionen av enheten fortsÀtter presentationer av hÀndelser att följa varandra dÀr Oculus kommer att vara huvudpersonen. Den hÀr gÄngen Àr det till exempel upp till Comic Con San Diego.

LÄS OCH: Star Treks Hologram Bridge Ă„terskapades med Oculus Rift

PĂ„ den berömda kongressen tillĂ€gnad vĂ€rld av serier, faktiskt, tack vare ett samarbete mellan Oculus och Legendary Pictures kommer det att vara möjligt att komma in i StillahavsomrĂ„dets vĂ€rld, ta kontroll över Jaeger “Gipsy Danger”, och möt Kaiju Knifehead i strid.

Simulatorn, skapad tack vare den kraftfulla grafiska motorn Unreal Engine 4, anvÀnder samma modeller som anvÀnds för filmframstÀllning och lovar en upplevelse som bara kan göra alla fans mÄllösa: trots regissörens anstrÀngningar Guillermo del Torofaktiskt tvivlar vi pÄ att nÄgon speciell effekt kan kompensera för spÀnningen att personligen köra en automat pÄ över 8 ton.

Alla som tyvÀrr inte kan vara med pÄ Comic-Con för att delta i evenemanget mÄste nöja sig med video- av presentationen som vi lÀmnar dig att följa, tillsammans med en liten special: ett uttalande av Guillermo del Toro om Pacific Rim 2.

GATA: Engadget