Pixlr utmanar Photoshop och liknande genom att slÀppa skrivbordsversionen (video)

Pixlr utmanar Photoshop och liknande genom att slÀppa skrivbordsversionen (video)

Pixlr Àr en populÀr webbapp utvecklad av Autodesk, vilket gör att du kan dra nytta av en fotoredigeringsprogram funktionsrikt, direkt frÄn vÄr favoritwebblÀsare och helt fri. Plattformen har ocksÄ varit tillgÀnglig under en tid Mobil enheter, tack vare apparna för iOS och Android, medan tillkÀnnagivandet av skrivbordsversion.

LÄS OCH: De bĂ€sta gratis Photoshop-alternativen

Tack vare den större flexibiliteten som skrivbordsmiljön erbjuder, var det möjligt att implementera nya funktioner och förbÀttra de som redan finns i webbversionen. Bland de opublicerade instrumenten hittar vi dubbel exponering och maskhantering. Allt detta gör att du kan ha en avancerad kontroll över skytte och fÄ mer konstnÀrliga bilder.

AnvĂ€ndningen av programmet krĂ€ver ett abonnemang pĂ„ tjĂ€nsten som innehĂ„ller en formel fri och en betald, “Pro”, som krĂ€ver en prenumeration till ett pris av $ 1,99 per mĂ„nad eller $ 14,99 per Ă„r. De som köper en “Pro” -prenumeration har tillgĂ„ng till avancerade maskeringsverktyg och alla nya funktioner som lĂ€ggs till med framtida uppdateringar.

Pixlr Àr kompatibel med Windows 7 (32-bitars, 64-bitars), Windows 8 (32-bitars, 64-bitars) och Mac OS X 10.9 och Àr verkligen ett utmÀrkt alternativ till mer kÀnd programvara, som Photoshop eller Gimp, tillhandahÄlla en gratis fotoredigeringsprogram vilket gör att du kan skapa kvalitetsbilder utan att tillgripa alltför stora komplikationer.

Gata