Pocket Printer, skrivaren som rör sig pÄ arket

Pocket Printer, skrivaren som rör sig pÄ arket

Om det finns en sak som har varit i stort sett oförÀndrad under Är av datorutveckling, sÄ Àr det det skrivareemellertid mÄste tvÄ israeliska studenter vÀnda perspektivet och skapa en skrivare som rör sig över papperet och inte tvÀrtom.

LÄS OCH: Micro, den lilla och prisvĂ€rda 3D-skrivaren

Ficka skrivare det Àr i sjÀlva verket ett litet objekt som rör sig pÄ arket, skriver ut dokumentet som du har delat med telefonappen eller via din dator, och som kan ersÀtta de nuvarande och skrymmande hemskrivarna.

Dessutom, Ficka Skrivare har fördelen av att kunna skriv pÄ vilken plan yta som helst, inte bara pÄ papper, vilket i hög grad öppnar utbudet av kreativa möjligheter.

SjÀlvklart Àr inte allt vackert, först och frÀmst verkar prototypen vÀldigt lÄngsam, lÄt oss prata om en sida pÄ en minut, vad hÀnder ocksÄ om arket inte Àr helt plant eller rör sig under utskrift?

Just nu projektet finansieras pÄ Kickstarter Àr mÄlet $ 400 000 och vid 28 dagar frÄn slutet av kampanjen Àr projektet knappt hÀlften, sÄ det Àr inte sÀkert att Pocket Printer bara Àr en fantasi, men du skulle se det pÄ ditt kontor?