Presentera Smart Fortwo och ForFour 2014

Presentera Smart Fortwo och ForFour 2014

HÀr Àr bilderna pÄ den nya Smart Fortwo 2014, presenterade dessa dagar i Berlin efter en lÄng vÀntan.

Denna nya version erbjuder en ny design för den ikoniska tvÄbilsbilen som nÀstan helt Àndrar bilens linjer med ett vagt retroutseende, ny interiör, mer utrymme för passagerare och, om sÄ önskas, manuell vÀxellÄda.

NÀr det gÀller priset pratar vi om 11 tusen euro, kanske nÄgot mer, och vi kommer att kunna köpa det frÄn november.

Under huven kommer det att finnas en tre-cylindrig motor som naturligt sugs upp frÄn 70 hÀstar, tusen slagvolym (91 Nm vridmoment) och redan nÀrvarande idag pÄ generationen till salu och 0,9-liters Renault turbobensin, 90 hÀstkrafter och 135 Nm vridmoment. Senare kommer vi ocksÄ att ha en mer blygsam mille frÄn bara 60 hÀstar.

Den nya kommer ocksÄ FourFour, vars design liknar sin mindre syster, och i det hÀr fallet kommer det att finnas en total omformning av interiörer och exteriörer, och priset pÄ det kommer att vara cirka 650 euro högre.

Smart Fortwo Ă€r För fyra kommer att finnas i fyra trimlinjer, ungdom, passion, prime och proxy, som kommer att lĂ€ggas till, under den begrĂ€nsade perioden av lanseringen, den speciella Sport Edition # 1. Alla modeller har LED-dagsljus, fĂ€rddator, elektriska fönsterrutor, multifunktionsratt, luftkonditionering, Bluetooth-radio och 15-tums lĂ€ttmetallfĂ€lgar. TĂ€tare integration med smartphones garanteras pĂ„ de nya smarttelefonerna, sĂ„vĂ€l som att erbjuda den nya “smart cross connect” utan kostnad, full av funktioner som ska anvĂ€ndas nĂ€r du reser och utanför bilen.