Project Jaquard Àr dekorerad med tvÄ nya ryggsÀckar frÄn Samsonite-linjen (foto)

Project Jaquard Àr dekorerad med tvÄ nya ryggsÀckar frÄn Samsonite-linjen (foto)

Med Project Jaquard kombinerar Google teknik med klÀder för att göra de föremÄl vi anvÀnder varje dag Ànnu mer anvÀndbara genom att integrera Jacquard Tag. Den hÀr lilla datorn, oavsett om den Àr baserad pÄ beröring eller rörelse, kan tolka olika personliga ingÄngar och över tiden har vi sett den bli det slÄende hjÀrtat av Levis jackor, Adidas-skor och till och med en Saint Laurent-ryggsÀck. Och nu kommer de att ha rÀtt tvÄ nya ryggsÀckar att gÄ med i den hÀr fantastiska familjen, resultatet av samarbete med Samsonite. Modellen i frÄga Àr Konnect-I som kommer att finnas i tvÄ stilar: Slim ($ 199) och Standard ($ 219).

PÄ ytan kan de se ut som vanliga ryggsÀckar, men vi vet att nÀr Jacquard Àr inblandad Àr det aldrig vad det verkar. Det Àr faktiskt vÀnster rem för att ge luft till den teknik som har gömts i dem. Med hjÀlp av Jacquard-appen kommer anvÀndarna att kunna anpassa gester som styr ÄtgÀrder, till exempel programmering av taggen för att skicka samtals- och textaviseringar eller musik med mera. För en extra nivÄ av interaktion, LED-ljus pÄ den vÀnstra remmen tÀnds enligt varningarna du stÀller in.

LÄS OCH: Allt du behöver veta om Amazon Prime Day 2020 i Italien

Det hÀr Àr bara början: Google har fortfarande mÄnga dolda ess i Àrmen och framtiden för Project Jaquard Àr ganska vÀlmÄende, med tanke pÄ de schemalagda uppdateringarna som syftar till att göra boken med funktioner att erbjuda allt rikare.

Bilder

KĂ€lla: Google Blog