Qualcomm Snapdragon 875: Chipset för OnePlus 9 och Galaxy S21 kommer i december

Qualcomm Snapdragon 875: Chipset för OnePlus 9 och Galaxy S21 kommer i december

Qualcomms Tech Summit kommer att Àga rum i början av december. Företaget kommer förmodligen att introducera Snapdragon 875. Detta förvÀntas vara i de flesta avancerade Android-enheter 2021.

Qualcomms chipsets anvÀnds av de flesta Android-tillverkare. Naturligtvis Àgnas mycket uppmÀrksamhet Ät det avancerade omrÄdet, dÀr processorerna kan böja sina muskler. Med Snadpragon 865 har företaget för nÀrvarande det snabbaste chipsetet för Android-enheter pÄ marknaden. NÀstan alla Android-flaggskepp anvÀnder denna SoC, endast Samsung och Huawei Àr delvis beroende av intern utveckling. I Europa anvÀnder Samsung sina Exynos-chipsets för Galaxy S20 och Note 20, men denna strategi kritiseras starkt av vissa kunder. Intressant nog Àr Galaxy S20 FE ocksÄ utrustad med en Snapdragon 865 i Tyskland, sÄ kanske kommer den kommande Galaxy S21-serien att byta helt till Qualcomms SoC.

Snapdragon 875 anlÀnder den 1 december

NĂ€sta Ă„r kommer Snapdragon 875 att anvĂ€ndas, som kommer att presenteras i december. Eftersom Qualcomm nu har bjudit in till det digitala Tech Summit den 1 och 2 december. Vanligtvis Ă€ger evenemanget rum pĂ„ soliga Hawaii varje Ă„r, men i Ă„r kommer det tropiska paradiset bara att beundras lĂ„ngt ifrĂ„n. Eftersom Qualcomm ocksĂ„ reagerar pĂ„ Coronakrisen genom att flytta sitt evenemang till en livestream. Företaget skrev pĂ„ sin inbjudan: “Vi tar med dig öarna till dig i Ă„r, tillsammans med de senaste och bĂ€sta Snapdragon-nyheterna.” Snapdragon 875 har Ă€nnu inte officiellt nĂ€mnts, men denna chipset kan förvĂ€ntas.

Den nya processorn kommer sannolikt att tillverkas i 5 nm-processen, som Apples A14 och Kirin 9000 frÄn Huawei. Detta ökar ytterligare prestanda och effektivitet, sÀrskilt det mycket energi-hungriga 5G-modemet kan fungera lite mer effektivt. Avsmalnade versioner av Snapdragon 875 kan ocksÄ presenteras i Är, eftersom priset pÄ avancerade chipsets har stigit dramatiskt tack vare 5G. För företag som Xiaomi, OnePlus eller Oppo i synnerhet kan en lÄngsammare version vara intressant, eftersom pris-prestanda-förhÄllandet alltid var en anledning att köpa.

KĂ€lla: Android Authority

OcksÄ populÀrt bland Areamobile-lÀsare: qualcomm snapdragon soc ombordföretag

Qualcomm: Snapdragon-chipsets i nÀsta Huawei-smartphones som P50?

Huawei P50 med Snapdragon 875-chipset. Att komma dit Àr svÄrt, men bÄde Huawei och Qualcomm Àr intresserade. Qualcomm: Lahaina har tydligen kodnamnet Snapdragon 875 och 875+tema

Qualcomm: Lahaina har tydligen kodnamnet Snapdragon 875 och 875+

Lahaina-kodnamnet nÀmns i en tweet i samband med kommande Qualcomm SoCs Snapdragon 875 och 875+. Qualcomm har officiellt presenterat den nya mellanklassen Snapdragon 750G-chipset.tema

Qualcomm introducerar nya Snapdragon 750G-chipset

Qualcomm har introducerat den nya mellanklassen Snapdragon 750G-chipset. Den borde leverera 20 procent mer kraft Àn Snapdragon 730G

Vi har markerat affiliate-lÀnkar med en asterisk. Vi fÄr en liten provision för ett köp via vÄr lÀnk och kan dÀrmed delvis finansiera den kostnadsfria webbplatsen med denna inkomst. Det finns inga kostnader för anvÀndaren.

Tillbaka

1 2 Qualcomm Snapdragon 875: Chipset för OnePlus 9 och Galaxy S21 kommer i december Bildgalleri för “Qualcomm Snapdragon 875: Chipset för OnePlus 9 och Galaxy S21 kommer i december”