QUANT e-Sportlimousine, den första batteribilen som Àr godkÀnd för cirkulation

QUANT e-Sportlimousine, den första batteribilen som Àr godkÀnd för cirkulation

Den schweiziska biltillverkaren QUANT trĂ€ffar ett viktigt mĂ„l för dig sjĂ€lv e-sportlimousine, en elegant sedan utrustad med ett innovativt brĂ€nslesystem: TÜV SĂŒd-institutet, ett företag som tillhandahĂ„ller sĂ€kerhetscertifieringar, har faktiskt gett ett positivt yttrande för vĂ€gcirkulation av bilens hybridsystem.

LÄS OCH: SĂ„ hĂ€r Ă€r det att köra en elektrisk formel en

Förutom sin iögonfallande estetik, skiljer sig E-Sportlimousine frÄn konkurrensen om den teknik som Àr integrerad i sin elmotor: bilens batterier lovar en rÀckvidd upp till fem gÄnger högre Àn för elbilar som för nÀrvarande finns pÄ marknaden , till och med nÄr en höjd av 600 kilometer.

Tack för denna exceptionella prestation tillkommer teknik a flödesceller, som tack vare omvandlingen avkemisk energi i elektrisk energi, tillverkad genom att leda elektrolyter genom en elektrokemisk cell, kan skjuta de fyra motorerna inuti hjulblocken, vilket gör att bilen kan accelerera frÄn 0 till 100 km / h pÄ bara 2,8 sekunder och en topphastighet över 380 km / h.

Enligt Nunzio La Vecchia, teknisk chef för Quant, representerar godkĂ€nnandet för cirkulation dĂ€rför ”” ett historiskt ögonblick inte bara för vĂ„rt företag utan ocksĂ„ för elmobilitetssektorn. För första gĂ„ngen kommer en bil med fluxbatterier att kunna köras pĂ„ allmĂ€nna vĂ€gar ”.

KĂ€lla: Autoblogg