R2-D2, lasertangentbordet för Star Wars-Àlskare (video)

R2-D2, lasertangentbordet för Star Wars-Àlskare (video)

Om du alltid vill ta en med dig tangentbord för varje mobil enhet, med mycket litet utrymme ,! R2-D2 (eller C1-P8, för Àlskare av original dubbning), den berömda karaktÀren av StjÀrnornas krig, Àr redo att stÀlla sig till din tjÀnst.

LÄS OCH: Deflektorskölden frĂ„n Star Wars kan existera i verkligheten

Fans av StjĂ€rnornas krig de kommer att kunna anvĂ€nda den hĂ€r futuristiska prylen för att skriva pĂ„ vilken plan yta som helst: den lilla droid, bara sju centimeter hög, projicerar ett tangentbord framför dem tack vare en röd laser med justerbar ljusstyrka. Tangentbordet, med en engelsk layout, har en storlek pĂ„ 10 × 23 cm.

Naturligtvis kunde egenskaperna inte saknas pip, uttrycksfullt sprÄk som anvÀnds av roboten i sagan nÀr du slÄr pÄ och stÀnger av enheten: om du emellertid missade nyckelprat pÄ ett fysiskt tangentbord kan dessa ocksÄ reproduceras av den inbyggda högtalaren.

Projektorn ansluter via BlĂ„tand, och fungerar med enheter Android, iOS, BjörnbĂ€r, Windows Ă€r Mac OS. Den drivs av ett uppladdningsbart batteri och har en deklarerad autonomi pĂ„ cirka tvĂ„ timmar. Lanserades i Star Wars Day, sĂ€ljs pĂ„ Runatown, men leveranser börjar inte förrĂ€n i slutet av augusti. TyvĂ€rr har pris det Ă€r runt € 240: definitivt för dyrt, om du inte Ă€r en riktigt tuff fan.

Vi lÀmnar dig med en demonstrationsvideo av prototypen, skickad för rÀttegÄng till nÄgra lyckliga bloggare.

GATA: C | Nett