Russia One, spÄrvagnen som skulle göra Batman stolt

Russia One, spÄrvagnen som skulle göra Batman stolt

Visst kan du inte skylla pÄ UralVagonZavod (UVZ) att vara ett företag som fortfarande Àr i det förflutna för sin design, eftersom Ryssland man ser mer ut som ett Batman-tÄg Àn en spÄrvagn för bara dödliga.

Inuti hittar vi mÄnga sÀkerhetsfunktioner, till exempel den speciella utformningen av hytten, som gör att du bÀttre kan se alla förbipasserande eller kompositglaspanelerna, som Àr lÀtta att byta ut vid brott.

Uppenbarligen kan ett sÄdant tÄg inte misslyckas med att vara full av högteknologiska godsaker, sÄsom dynamisk LED-belysning som Àndras beroende pÄ tid pÄ dagen, sÄvÀl som musik, och det saknas ingen GPS, luftkonditionering, antibakteriell ledstÄng och WiFi. Föraren har ocksÄ en USB 3.0-port sÄ att telefonen alltid Àr laddad.

TyvÀrr kommer vi knappast att se Ryssland en utanför deras nationella grÀnser, med tanke pÄ att UVZ han vill göra det till ett slags nationell stolthet och dÀrför finns det för nÀrvarande ingen bestÀmmelse för dess anvÀndning i Europa. Du kan dock alltid planera en resa till Moskva för 2015, nÀr den ska komma i drift.