SÄ hÀr Àndrar du pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10

SÄ hÀr Àndrar du pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10

LÄt oss ta en titt pÄ metoden för att Àndra pilarna pÄ genvÀgsikonen pÄ Windows 10 som gör din Windows-genvÀg till ett fantastiskt utseende som sÀkert kommer att Àlska att prova. Detta kommer ocksÄ att ge ikonerna ett nytt utseende som du missade och implementeringen kommer att vara utan verktyg frÄn tredje part. SÄ ta en titt pÄ den fullstÀndiga guiden som diskuteras nedan för att fortsÀtta.

[dropcap]W[/dropcap]hile skapar genvÀgar för allt pÄ skrivbordet den skapade ikonen bestÄr av en pil. Den hÀr arowen Àr i grunden att föreslÄ att radering av denna ikon inte tar bort filen eller mappen eftersom det bara Àr genvÀgen till den informationen. Dessa filer eller platserna kan lÀtt nÄs via genvÀgarna som om de bara placerades pÄ skrivbordet. Nu skulle inte alla tycka om stilen och utseendet pÄ genvÀgsikonerna, de kan behöva Àndra det för sin bekvÀmlighet. Att göra Àndringen av dessa genvÀgsikoner pÄ Windows 10 Àr inte svÄrt alls och detta kan göras med den enklaste metoden. HÀr i den hÀr artikeln har vi skrivit om metoden genom vilken vem som helst kan Àndra pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10. Om du Àr intresserad av att lÀsa om den hÀr informationen eller tycker att den Àr anvÀndbar för din anvÀndning, vÀnligen lÀs den. All korrekt information ges i huvudavsnittet i detta inlÀgg som anges nedan, kom ihÄg att lÀsa till slutet av sidan sÄ att du fÄr hela kunskapen om Àmnet. SÄ, lÄt oss komma igÄng!

LÀs ocksÄ: Hur man partitionerar en extern hÄrddisk i Windows 10

SÄ hÀr Àndrar du pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10

Jag delade massor av guider pÄ Windows 10 som du kan anvÀnda för att anpassa sakerna och jag fortsÀtter att utforska de nya guiderna relaterade till Windows 10. Och nyligen fick jag en fantastisk metod som kan Àndra pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10. Jag försökte det och Àndrade genvÀgsikonen och det ger ett nytt utseende pÄ mitt skrivbord. SÄ jag tÀnkte dela denna guide med dig sÄ att ni ocksÄ kan implementera detta. Metoden Àr ganska enkel och rak och du behöver inte nÄgot verktyg frÄn tredje part. SÄ följ nedanstÄende steg för steg guide som diskuteras nedan för att fortsÀtta.

LÀs ocksÄ: Hur man schemalÀgger avstÀngning och start av Windows 10

Steg för att Àndra pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10:

# 1 Först och frĂ€mst, öppna Registerredigeraren, detta kan göras genom att trycka pĂ„ Start och skriva “regedit.”Tryck sedan pĂ„ Enter pĂ„ tangentbordet för att öppna Registerredigeraren. Kom ihĂ„g att ge den behörighet att göra Ă€ndringar pĂ„ din dator nĂ€r den blir ombedd.

SÄ hÀr Àndrar du pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10

# 2 NÀr du nÄr den i Registerredigeraren, anvÀnd vÀnster sidofÀlt för att navigera till den föreslagna nyckeln:

SÄ hÀr Àndrar du pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10SÄ hÀr Àndrar du pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10

# 3 Sök igenom Explorer-tangenten dÀr du har nÄtt frÄn ovanstÄende adress och mÀrk om det finns en undernyckel som heter Shell Icons. Om inte skapar du det genom att högerklicka pÄ mappikonen Explorer och vÀlja Ny> Nyckeloch namnge det Shell-ikoner.

# 4 I det hĂ€r steget kommer du att behöva skapa ett nytt vĂ€rde i Shell-ikonerna. För att göra det – Högerklicka pĂ„ mappikonen Shell Icons och vĂ€lj. Namnge det nya vĂ€rdet 29.

# 5 Detta kommer till och med att krĂ€vas för att Ă€ndra vĂ€rdena i den nyskapade nyckeln. SĂ„ för det klickar du pĂ„ det nya 29-vĂ€rdet och skriver in texten nedan i “VĂ€rdedata”-Ruta och detta skulle ta bort pilar frĂ„n genvĂ€gsikoner-
% windir% System32 shell32.dll, -50

SÄ hÀr Àndrar du pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10SÄ hÀr Àndrar du pilarna pÄ genvÀgsikonen i Windows 10

# 6 Klicka OK och starta om enheten efter att ha gjort alla Àndringar. det Àr allt!

LÀs ocksÄ: BÀsta gratis skÀrminspelare för Windows 10 av 2019

Slutligen, efter att ha lĂ€st den hĂ€r artikeln, har du lĂ€rt dig om det enklaste sĂ€ttet att Ă€ndra pilgenvĂ€gsikonen i Windows 10. All information som ges hĂ€r Ă€r skriven pĂ„ ett sĂ„dant sĂ€tt att vem som helst kan ta itu med de viktiga aspekterna lĂ€tt. Hoppas att du kanske gillar informationen i den hĂ€r artikeln om den Ă€r sĂ„ försök att dela den med andra ocksĂ„. Dela ocksĂ„ dina förslag och Ă„sikter angĂ„ende detta innehĂ„ll genom att anvĂ€nda kommentarerna nedan. Din njutning av vĂ„rt arbete Ă€r verkligen tacksam för oss, fortsĂ€tt att stödja oss och vi skulle alltid komma med all ny fantastisk information. Äntligen men Ă€ndĂ„ tack för att du lĂ€ste det hĂ€r inlĂ€gget! Och om du har nĂ„got Ă€mne i Ă„tanke som du vill att vi ska skriva, vĂ€nligen dela med oss ​​sĂ„ att vi kan arbeta med det Ă„t dig och du kan utforska sakerna bĂ€ttre med oss.