SÄ hÀr kan du titta pÄ Sonys PS5-spelevenemang

Idag Àr dagen dÄ vi fÄr vÄr första titt pÄ spel som kommer till PlayStation 5.

13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00 BST kommer Sony att starta sitt “The Future of Gaming” -evenemang dĂ€r det lovas att ge oss en första titt pĂ„ spelen som kommer till PS5. Showen kommer att vara ungefĂ€r en timme lĂ„ng och du kan titta pĂ„ den pĂ„ YouTube.

Sony har varnat för att den förinspelade showen kommer att sÀndas med 1080p och 30 bilder per sekund, sÄ de spel som du ser kommer att se bÀttre ut nÀr du kör pÄ en PS5 pÄ en 4K-TV i ditt hem.

Det Ă€r oklart om Sony kommer att visa oss sjĂ€lva PS5-konsolen under denna ström, men vi kan behöva vĂ€nta lite lĂ€ngre pĂ„ det. Sony har sagt att det hĂ€r evenemanget Ă€r en del av en “serie PS5-uppdateringar” och att den har “mycket att dela”, sĂ„ det kan planera en separat PS5-avslöjande hĂ€ndelse för ett senare datum.