SÄ hÀr lÀgger du till ljusstyrka i statusfÀltet i Android

SÄ hÀr lÀgger du till ljusstyrka i statusfÀltet i Android

Nu kan du lÀgga till reglage för ljusstyrka i statusfÀltet i Android med den enkla appen som hjÀlper dig att enkelt justera ljusstyrkan genom att helt enkelt skjuta pÄ statusfÀltet. SÄ ta en titt pÄ den fullstÀndiga guiden som diskuteras nedan för att fortsÀtta.

SÄ hÀr lÀgger du till ljusstyrka i statusfÀltet i Android

[dropcap]A[/dropcap]s du vet, Android Àr ett mycket populÀrt operativsystem och nu anvÀnder miljontals mÀnniskor det utan problem. MÄnga utvecklare stöter pÄ och bygger de högt utrustade apparna för Android som förbÀttrar systemets totala förmÄga, vilket gör att Android-systemet blir vÀldigt enkelt för anvÀndarna och lÀtt att anvÀnda. Genom detta fÄr anvÀndarna tillgÄng till ett enormt bibliotek med enorma olika appar som de har möjlighet att utföra sÄ mÄnga kvalitetsÄtgÀrder direkt över denna plattform. Av utvecklarna har Android-enheter fÄtt en meddelandepanel som Àr utformad för att övervÀga de viktiga funktionerna i telefonen för snabb Ätkomst till dessa funktioner.

Skjutreglaget för ljusstyrka Ă€r en sĂ„ viktig funktion som implementeras inuti meddelandepanelen som gör det lĂ€tt att styra skĂ€rmens ljusstyrka. Det Ă€r mycket nedslĂ„ende som ni kĂ€nner till att enheter som körs pĂ„ lager Android inte har den hĂ€r funktionen som standard, bara “ROM CUSTOM”Och”GRAVITY SET”Root access-enheter stöder den hĂ€r funktionen. Men vissa utvecklare har arbetat för att tillhandahĂ„lla glidskyddsappen som hjĂ€lper till att infoga glidskyddsreglaget i meddelandepanelen och varje anvĂ€ndare skulle kunna inducera denna funktion i sin enhet utan krav pĂ„ root-Ă„tkomst. Nu kan denna grundlĂ€ggande app frĂ„n utvecklarna hittas i den officiella Google Play-butiken för Android, och alla anvĂ€ndare kan ta den gratis.

Den hÀr appen ger en anpassningsbar övre stapel med en funktion för att justera ljusstyrkan som enkelt kan justeras för hantering av telefonens skÀrmens ljusstyrka genom att bara dra fingrarna Ät vÀnster eller höger. I den hÀr artikeln har vi gett dig detaljerade instruktioner om hur du kan lÀgga till en reglage för ljusstyrka i statusfÀltet pÄ alla Android-enheter som skulle fungera felfritt pÄ din Android-enhet. Om du Àr intresserad av att lÀra kÀnna metoden, lÀs hela inlÀgget nedan!

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta radioappar för Android

SÄ hÀr lÀgger du till ljusstyrka i statusfÀltet i Android

LÀs ocksÄ: BÀsta emulatorer för att köra Android-appar pÄ MAC OS X

Steg 1. Först och frĂ€mst aktivera ‘OkĂ€nda kĂ€llor’ pĂ„ din Android-smartphone. För det, gĂ„ till InstĂ€llningar> SĂ€kerhet> OkĂ€nda kĂ€llor och aktivera det sedan.

Steg 2. Nu i nÀsta steg mÄste du ladda ner och installera Amazon Underground-appen pÄ din Android. Du kan hÀmta applÀnken hÀrifrÄn.

Steg 3. Nu dĂ€rifrĂ„n mĂ„ste du söka efter ‘SkĂ€rmens ljusstyrka’. Appen Ă€r endast tillgĂ€nglig pĂ„ Amazon Underground. NĂ€r du har hittat appen installerar du den pĂ„ din Android-smartphone.

Steg 4. NĂ€r du har installerat ‘Display Brightness’ pĂ„ din Android-enhet öppnar du appen. Nu kan du canpassa flera alternativ som att justera storlek, transparens, lĂ€ngd, höjd osv. Du kan till och med Ă€ndra reglaget.

Steg 5. Nu ser du en glidreglage pÄ din Stauts Bar. Nu behöver du bara dra skjutreglaget för att justera skÀrpan pÄ din Android. Du kan placera reglaget för ljusstyrka var som helst pÄ skÀrmen.

Det Ă€r det, du Ă€r klar! SĂ„ hĂ€r kan du anvĂ€nda ‘Visa Brightnes’ för att lĂ€gga till en glidreglage pĂ„ din Android-statusfĂ€lt. Om du behöver ytterligare hjĂ€lp med installationsstegen, diskutera sedan med oss ​​i kommentarfĂ€ltet.

LÀs ocksÄ: BÀsta Android-appar för att skapa obegrÀnsad bakgrundsbild

SÄ vi hoppas, du skulle vilja ha den hÀr artikeln, det hjÀlper dig tillrÀckligt om hur du lÀgger till ljusstyrka i statusfÀltet och en sak till, nÀr vi lÀgger till ljusstyrka i statusfÀltet sparar vi vÄr dyrbara tid. Ibland kÀnns det irriterande att gÄ till telefoninstÀllningar, regelbundet och vi behöver inte regelbundet gÄ in i telefoninstÀllningarna för att öppna ljusstyrkan. SÄ om du tycker att den hÀr artikeln Àr ganska anvÀndbar för dig och du har tillrÀckligt med fördelar med detta, dela den hÀr artikeln med dina vÀnner som har haft samma problem. Och ge ocksÄ dina viktiga förslag och Äsikter om den hÀr artikeln.