Samsung Galaxy S21: Ingen under-display-kamera i Samsungs flaggskepp

Samsung Galaxy S21: Ingen under-display-kamera i Samsungs flaggskepp

All information om Samsung Galaxy S21

Den första smarttelefonen med en under-display-kamera finns redan pÄ marknaden. Det kommer dock att ta ett tag innan den första Samsung-smarttelefonen med en osynlig kamera.

Egentligen kan man inte skylla pÄ Samsung för att inte sikta pÄ ny teknik med sina mobiltelefoner och att de Àr redo att ta risker. Den första lanseringen av Galaxy Fold, som var katastrofal ur marknadsföringssynpunkt, bör bara nÀmnas hÀr. Under tiden har Samsung inte bara reviderat denna vikbara utan ocksÄ lanserat en andra version pÄ marknaden. NÀr det gÀller kameran under skÀrmen har andra företag frÄn Kina dock kanten. Med Axon 20 presenterade ZTE den första mobiltelefonen med en under-display-kamera (UDC). Samsung Àr lite tveksam och Galaxy S21 sÀgs ocksÄ ha ett stanshÄl.

Galaxy Z Fold 3 med första UDC frÄn Samsung

Detta framgÄr av en ny rapport frÄn den koreanska tidningen The Elec. Följaktligen beslutade Samsung att inte anvÀnda sin UDC i Galaxy S21-serien. Anledningen Àr det mycket lÄga utbytet i produktionen av dessa kameraenheter. IstÀllet blir Galaxy Z Fold 3 den första smarttelefonen frÄn Samsung som kommer pÄ marknaden med en UDC. Det sÀgs nu att det sydkoreanska företaget har den utrustning som krÀvs för denna teknik i bruk. Fina justeringar pÄgÄr nu i produktionen, som Àr avsedda att öka avkastningen.

Samsung Galaxy S21 och andra modeller i serien kommer tillbaka pÄ marknaden med en hÄlskÀrm. Som med föregÄngaren kommer det lilla hÄlet troligen att sitta högst upp pÄ skÀrmen. Den lilla kameran störde oss knappast under vÄrt test av Galaxy S20 Ultra. I de flesta applikationer Àr denna lilla del av skÀrmen irrelevant och med videoinnehÄll i 16: 9 visas bara svarta staplar i det hÀr omrÄdet ÀndÄ.

KĂ€lla: The Elec

Annons: UpptÀck Samsung-smartphones pÄ Amazon OcksÄ populÀrt bland Areamobile-lÀsare: Samsung Galaxy S21 +: Första Geekbench-resultatmobil

Samsung Galaxy S21 +: Första Geekbench-resultat

Galaxy S21 + har nu uppenbarligen dykt upp pÄ Geekbench. Samsung vill komma ikapp med zoomen och utrusta efterföljaren till Galaxy S20 Ultra (bild) med en dubbelzoomuppsÀttning med tvÄ teleobjektiv.mobil

Samsung slÄr pÄ Huawei: Galaxy S21 Ultra borde fÄ tvÄ teleobjektiv

Enligt en rapport planerar Samsung att anvĂ€nda tvĂ„ dedikerade zoomobjektiv för den kommande S20 Ultra-eftertrĂ€daren 2021. Även jĂ€mfört med syskonmodellerna Ă€r Galaxy S20 Ultra en riktig hunk.mobil

Samsung: Inga kinesiska skÀrmar pÄ Galaxy S30

Samsung hade ocksÄ planerat att anvÀnda skÀrmar frÄn det kinesiska företaget BOE pÄ sina flaggskepp. Men dessa Àr nog inte tillrÀckligt bra.

Vi har markerat affiliate-lÀnkar med en asterisk. Vi fÄr en liten provision för ett köp via vÄr lÀnk och kan dÀrmed delvis finansiera den kostnadsfria webbplatsen med denna inkomst. Det finns inga kostnader för anvÀndaren.

Tillbaka

1 2 Samsung Galaxy S21: Ingen under-display-kamera i Samsungs flaggskeppBildgalleri för “Samsung Galaxy S21: Ingen under-display-kamera i Samsungs flaggskepp”