Samsung lanserar sin hemautomationstjänst: Smart Home Service

Samsung lanserar sin hemautomationstjänst: Smart Home Service

Samsung idag tillkännagav den globala lanseringen från Samsung Smart Home Service. Tjänsten kommer att aktiveras först i Korea och USA, och de andra områdena kommer att läggas till gradvis under året. Helhetsfilosofin är uppenbarligen att göra hemautomation till något enkelt och automatiserat, med en enda app som kan ansluta och hantera allt, från TV till mobiltelefoner, från kylskåp till belysning.

“Vi √§r mycket glada √∂ver att lanseringen av Samsung Smart Home f√∂rverkligar id√©n om ett fullt anslutet hem och ger v√•ra kunder en smartare livsstil.” sa WonPyo Hong, president och chef f√∂r Samsuns Media Solution Centerg. ‚ÄĚSamsung Smart Home till√•ter m√§nniskor att leva b√§ttre, oroa sig mindre och hantera sina enheter och apparater p√• ett mer intelligent s√§tt. Vi har stora saker i beredskap f√∂r expansionen av denna sektor, s√§rskilt n√§r det g√§ller s√§kerhet och energihantering ‚ÄĚ.

Tack vare Samsung Smart Home-appen kommer vi d√§rf√∂r att kunna skicka ett enda kommando f√∂r att √§ndra status f√∂r m√•nga objekt runt omkring oss. Att s√§ga ‚ÄĚGood Night‚ÄĚ till fj√§rrkontrollen, s√• l√∂jligt som det kanske l√•ter, st√§nger inte bara av TV: n utan st√§nger av belysningen och √§ndrar luftkonditioneringsinst√§llningarna.

Det kommer också att vara möjligt kontrollera ditt hem från utsidan, tack vare smarttelefonen oa bärbara enhetertill exempel genom att värma upp huset innan vi anländer eller genom att starta tvättmaskinen så att kläderna är klara när vi vill.

Uppenbarligen är all data som överförs krypterad, så att all personlig information förblir privat, eller så förhoppningsvis!