Samsungs Android Go-telefon lÀcker ut praktiska foton

Samsungs Android Go-telefon lÀcker ut praktiska foton

NÄgra dagar efter att vi fick veta att Samsung kanske förbereder en Android Go-enhet har foton pÄ den handenheten lÀckt ut.

Det första du kommer att mĂ€rka om Samsungs Android Go-telefon, som sĂ€gs kallas Galaxy J2 Core, Ă€r att den inte kör Android som de flesta andra Android Go-enheter. Det finns anpassade Samsung-navigeringsknappar och anpassade Samsung-appikoner. Googles Android Go-webbplats sĂ€ger inget om att Android Ă€r ett krav, men bara att Android Go Ă€r tĂ€nkt att erbjuda “en kraftfull upplevelse för nybörjarsmartphones” med lĂ€ttare appar.

Andra detaljer om den hÀr Samsung Android Go-telefonen som visas i de lÀckta bilderna Àr att den kör Android 8.1 med Android-sÀkerhetsuppdateringarna i december 2017, men det kommer sannolikt att uppdateras innan telefonen slÀpps för allmÀnheten. Vi kan ocksÄ se en bakre kamera med LED-blixt.

Det finns inget ord om nÀr Samsung lanserar sin första Android Go-enhet eller vilken typ av funktioner den kommer att ha. Med tanke pÄ att det Àr en Android Go-smartphone förvÀntar du dig dock att det Àr en ganska nybörjartelefon. Det kanske inte Àr vÀldigt spÀnnande för oss som Àlskar avancerade specifikationer och flaggskeppstelefoner, men den hÀr Samsung-enheten Àr en stor sak eftersom det Àr en ny Android Go-smartphone som borde ha ett överkomligt pris, och den kommer frÄn en av de största telefontillverkare i vÀrlden.

Samsung Android Go Galaxy J2 Core lÀckage