Sinology introducerar DiskStation DS414j NAS-servern

Sinology introducerar DiskStation DS414j NAS-servern

Synologi presenteras idag DiskStation DS414j, en 4-facks NAS-server utformad för smÄ kontors- och hemanvÀndare för att hantera, skydda och dela data effektivt.

LÄS OCH: Sony presenterar VPL-HW40ES, en billig 3D-projektor

“Synologi Ă€r angelĂ€gen om att erbjuda robusta och prisvĂ€rda lagringslösningar för bĂ„de företag och hemanvĂ€ndare. DS414j det Ă€r utan tvekan resultatet av detta Ă„tagande. Den första modellen i j-serien, med en dual core-processor och SuperSpeed ​​USB, DS414j sĂ€tter verkligen scenen för en ny era av budgetvĂ€nlig NAS, sĂ€ger Nicole Lin, produktchef pĂ„ Synology Inc.

Drivs av 1,2 GHz dual-core CPU, DS414j den erbjuder en genomsnittlig lÀshastighet pÄ 112 MB / s och 80 MB / s skrivning i en Windows-miljö. Den inbyggda flytande punktenheten förbÀttrar ytterligare den totala kapaciteten för huvud-CPU: n och Àr sÀrskilt fördelaktig för att pÄskynda miniatyrbearbetningen.

DS414j den förbrukar cirka 36,7 watt vid full kapacitet och 8,5 watt i HDD-vilolÀge. Dessutom gör de intelligenta kyl- och brusreduceringssystemen det vÀldigt tyst.

Med DS414j ett operativsystem tillhandahÄlls ocksÄ, DiskStation Manager (DSM) 5.0, som innehÄller ett antal applikationer som Àr utformade för att förbÀttra produktionseffektivitet och enkel konfiguration.