Skriv ut dina egna knep hemma

Skriv ut dina egna knep hemma

LÀppstift, ögonskuggor, fundament och allt annat skapat frÄn ditt eget skrivbord. dÀr 3d skrivare gör att du kan skapa de flesta knep genom att justera slutproduktens struktur och fÀrg. Grundare Grace Dent sÀger att jag kosmetika de kommer att vara lika sÀkra som de du kan köpa i klassiska butiker.

LÄS OCH: Spegeln för selfies

Principen bakom Mink Àr densamma som i blÀckstrÄleskrivare: att blanda flera fÀrger med ett visst substrat resulterar i gör det sjÀlv trick mycket personlig. PÄ mjukvarusidan kommer skrivaren att förses med ett program för att enkelt stÀlla in alla funktioner i tricket.

Inledningspriset, $ 200, Ă€r ​​vĂ€ldigt intressant men kostnaderna för “blĂ€ck” har Ă€nnu inte deklarerats. Misstanken Ă€r att det kommer att vara mycket fokus pĂ„ marknadsföring av ingredienser, kanske skapar serier i samarbete med kĂ€nda varumĂ€rken.

Mink kommer att finnas tillgÀngligt för allmÀnheten senare i Är. Om du brinner för utgöra och du gillar att uttrycka din kreativitet med smink, dÄ Àr det mycket troligt att den hÀr skrivaren hittar en plats i ditt hem.

Gata