Skrivbordet som hÄller dig i form genom att förvandla dig till hamstrar (video)

Skrivbordet som hÄller dig i form genom att förvandla dig till hamstrar (video)

Gör en stillasittande arbete, vilket tvingar dig att sitta vid ditt skrivbord under lÄnga perioder? Fram till nu har du förmodligen tÀnkt pÄ mÄnga sÀtt att undvika att skada ryggen, planerade korta pauser för att hÄlla dig i rörelse eller anvÀnt alla tillgÀngliga ögonblick utanför arbetstid för att gÄ och spela sport, men tack vare en ny uppfinning allt detta kan bara bli ett minne blott. Den enda nackdelen: du kommer att bli ett oövertrÀffat exempel pÄ mÀnsklig hamster.

LÄS OCH: 7 enkla sĂ€tt att förbĂ€ttra din hĂ„llning pĂ„ jobbet

FrÄn samarbetet mellan konstnÀren Robb Godshaw och Will Doenlen, utvecklare pÄ Instructables, en innovativ skrivbord, som kan tvinga dig att fortsÀtta Àven nÀr du arbetar.

Möbeln bestÄr faktiskt av en klassisk bÀnkskiva, placerad i rÀtt höjd för att anvÀndas stÄende. Komponenten som gör den unik Àr dock hamsterhjul inom vilket du mÄste stanna för att arbeta: under ditt kontorsuppdrag kan du dÀrför fortsÀtta i dina uppgifter samtidigt som du hÄller dig aktiv med en hÀlsosam gÄ.

L ‘anvĂ€nda sig av pĂ„ skrivbordet verkar extremt enkelt: hjulet tenderar faktiskt att röra sig efter passagerarens naturliga hastighet, och nĂ€rvaron av toppen möjliggör en fotfĂ€ste att upprĂ€tthĂ„lla balans och att kunna stoppa.

De idéer av de tvÄ artisterna slutade dock inte dÀr: framtida versioner kan inkludera, förutom bromsar, till och med en attack mot en generator, sÄ att de kan anvÀndas till skapa el, som Àr fallet med cykeldynamor.

Projektet Àr tyvÀrr Ànnu inte inne försÀljning, men lÀsare som vill försöka hÄlla sig i form Àven under arbetet kan försöka bygga en efter guide pÄ webbplatsen Instruktioner som gjorts tillgÀngliga av skaparna.

GATA: Mashable