Smart sÀngklÀder sÀngen som alltid Àr kvar (video)

Smart sÀngklÀder sÀngen som alltid Àr kvar (video)

Nu har “smart” mode infekterat alla aspekter av vĂ„rt liv: efter smartphones, smarta TV-apparater, smarta bilar och till och med smarta möbler Ă€r hĂ€r turen till smart sĂ€ng: en sĂ€ng som, oavsett hur upprörd din sömn Ă€r, kommer alltid att vara i ordning.

LÄS OCH: Tips för en ren madrass

Men principen bakom idén rör sig inte lÀngre teknologi Àn nödvÀndigt: det Àr baserat pÄ det faktum att huvudskÀlet till att lakan tenderar att feljusteras frÄn pÄslakan Àr storleksskillnad mellan de tvÄ, vilket tvingar dig att lÄsa dem under madrassen för att göra dem presentabla, och slÄss i sömnen för att frigöra dem. Denna nattkamp leder naturligtvis till de katastrofala resultat som vi alla kÀnner till.

Det Àr dÀrför skaparna av Smart Bedding övervann denna situation med gudar knappar: att anvÀnda lakan av samma storlek som tÀckena och fixera dessa tvÄ delar med tryckknappar. Du borde inte lÀngre kunna fÄ problem med störningar, eftersom sÀngen kommer att förbli pÄ sin plats och ÀndÄ ge dig frihet rörelse.

De pris av en lugn sömn? Om du inte vill prova en sax, nĂ„l och trĂ„d kan du köpa en komplett uppsĂ€ttning (pĂ„slakan, lakan, madrassöverdrag och örngott) för cirka € 150.

smarta sÀngklÀder 2

GATA: Gizmodo