Sony introducerar nya Bluetooth-tillbehör (foto)

Sony introducerar nya Bluetooth-tillbehör (foto)

Sony har nyligen presenterat tvÄ nya Tillbehör tillÀgnad musik och ai Mobil enheter: det Àr faktiskt en högtalare och ett par hörlurar som kan anslutas via BlÄtand. TyvÀrr Àr tidpunkten och kostnaderna för de nya produkterna Ànnu inte kÀnda.

LÄS OCH: Om One: flytande trĂ„dlös högtalare (video)

BSP10 det Ă€r i sjĂ€lva verket en liten och praktisk högtalare, utformad för att lĂ€tt kunna bĂ€ras med smartphones och surfplattor och dela musik med vĂ€nner tack vare storlek innehöll och al vikt reducerad: trots sin 10W effekt mĂ€ter den faktiskt 78 × 60 mm och vĂ€ger bara 300 g. Den övre sidan inkluderar ocksĂ„ kontroller för antĂ€ndning och volymsamt möjligheten att svara pĂ„ inkommande samtal.

BSP10 har anslutning NFC och möjlighet till induktiv laddning eller via microUSB-ingÄng, och kommer att vara kompatibel med alla Bluetooth-enheter.

De SBH6-hörlurar0, Ä andra sidan, kommer att vÀga 125 g och kommer ocksÄ att inkludera kontroller för inkommande samtal, för volym och för musikuppspelning. NÀrvaron av dörren till jack Dessutom kan 3,5 mm anslutas Àven till enheter utan Bluetooth. dÀr batteri interna löften kommer att pÄgÄ i 13 timmars musikuppspelning.