Sony introducerar VPL-HW40ES, en prisvÀrd 3D-projektor

Sony introducerar VPL-HW40ES, en prisvÀrd 3D-projektor

Sony just meddelat en ny 3D-projektor för hemmabio till ett lÄgt pris.

Kodnamnet Àr VPL-HW40ES, den finns i bÄde svart och vitt och kompletterar det utmÀrkta VPL-HW55ES, Àven om den kommer att placeras i ett roligare prisklass.

Enligt Sony, VPL-HW40ES kommer att dra nytta av tekniken SXRD, samma som projektorer för bioanvÀndning och som garanterar större kontrast och kortare svarstid, utan att dock kosta som en liten lÀgenhet i centrum.

De som köper den kan lita pĂ„ den imponerande tekniken “Verklighetsskapande “, utvecklad av Sony för i 4K-projektoreroch en effekt pĂ„ 1700 lumen, vilket borde vara tillrĂ€ckligt Ă€ven i ljusare rum.

Andra funktioner som ingÄr Àr lÀgen Bright Cinema Àr Ljus TV, förmÄgan att förbÀttra bildkontrast och teknik Motionflow.

Tack vare sina linser har VPL-HW40ES den kan placeras bÄde i taket och nedre, och inte heller perfekt centrerad. Dessutom Àr det ganska tyst eftersom det bara avger 21 dB brus.

TyvÀrr, Àven om Sony hÀvdar att det kommer att vara en prisvÀrd projektor, finns det för nÀrvarande inga prisangivelser pÄ VPL-HW40ES, vi kommer tillbaka till dig sÄ snart vi vet mer.

Via AVForums