Spela in videor frÄn en hunds synvinkel med en GoPro, tack vare det nya Fetch-stödet (video)

Spela in videor frÄn en hunds synvinkel med en GoPro, tack vare det nya Fetch-stödet (video)

Tack vare den kontinuerliga spridningen av sportkameror, ledd av de mycket kÀnda Go Pro, under en tid har vi kunnat skapa videor som visas Äsikter tidigare opublicerat. Men om du redan Àr trött pÄ videor som spelats in av bilar, motorcyklar, hÀngglidare eller drönare, varför inte göra en som visar din synvinkel. sÀllskapsdjur?

LÄS OCH: Microsoft har upptĂ€ckt hur man kan förbĂ€ttra tidsfördröjningar nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng

Faktum Àr att den officiella GoPro-butiken nyligen har dykt upp Fetch, the Stöd vilket gör att du kan fixa kameran pÄ din hunds rygg sÄ att du Àntligen kan Äteruppleva en dag med ögonen.

Fetch, sÄvÀl som kameran den mÄste stödja, Àr utformad för att kunna möta alla möjliga situationer som kan uppstÄ under en hunddag: material de Àr solida, tvÀttbara och skadas inte med vatten, sÄ du behöver inte frukta ens den vildaste körningen av din hund i lerig mark. Dessutom Àr bindningarna utformade för att vara bekvÀma för djuret.

Fetch Àr lÀmplig för hundar mellan 7 och 54 kg, den kan anslutas till bÄde hundens rygg och bröst och tas snabbt bort tack vare en speciell krok. Du kan köpa den idag i GoPro-butiken pÄ pris av $ 59.