Sprint in i en lat dag med koffeinpulver (video)

Sprint in i en lat dag med koffeinpulver (video)

En kampanj började precis den IndieGoGo det skulle kunna revolutionera den klassiska “kaffepausen”: mĂ„let Ă€r faktiskt att kunna finansiera en ny energiprodukt, kunna ladda helt enkelt genom att kombinera den med vĂ„r favoritmat eller dryck.

LÄS OCH: Effekterna av koffein pĂ„ hjĂ€rnan

Glöm drycker med god smak, hasselnöts- eller chokladkakor eller varmt kaffe druckit den 15 augusti, bara för att undvika gÀspningar nÀr du sitter vid ditt skrivbord: om idén Àr framgÄngsrik kan din energimat bli salladen du Àter till lunch , tack vare ett stÀnk av detta fantastiska vitt pulver (ingenting olagligt, naturligtvis).

Även kosta lovar att vara mycket lĂ„g: en dos, motsvarande koffein som finns i en espresso, ska kosta cirka 9 cent, och en flaska kommer att innehĂ„lla cirka 200. Tack vare finansieringskampanjen pĂ„ Indiegogo kan du dock nu förbestĂ€lla en för endast $ 15.

Uppenbarligen förblir det rĂ„d frĂ„n missbruk inte det: I stora mĂ€ngder ger koffein olika biverkningar, sĂ„som nervositet, agitation och huvudvĂ€rk, för att inte tala om riskerna med massivt intag: du vill verkligen inte vara en av de första patologiska fallen av överspĂ€nning för … för mycket sallad!

GATA: C | Nett