STIGA Studio, ett futuristiskt (men inte billigt) bordtennisbord (foto)

STIGA Studio, ett futuristiskt (men inte billigt) bordtennisbord (foto)

För varje aktivitet finns det olika sÀtt att utöva den: till exempel om du trodde att spela bordtennis om det rÀckte med ett vanligt bord, ett nÀt och en racket, kanske sliten som den sÄ Àlskade av Forrest Gump, mÄste du förmodligen Àndra dig STIGA Studio, det nya bordet som presenteras av den vÀlkÀnda tillverkaren av artiklar tillÀgnad bordtennis.

LÄS OCH: Den mest innovativa basketplanen i vĂ€rlden, ljus och touch

Den nya varelsen frĂ„n STIGA lovar att revolutionera sĂ€ttet att ta itu med ett bordtennisbord och erbjuda ett antal funktioner som att kunna distrahera alla frĂ„n sjĂ€lva spelet: det börjar med en ljudsystem 2800 watt, fördelat pĂ„ Ă„tta 6 × 9 högtalare, subwoofers, en förstĂ€rkare och Bluetooth-anslutning, för att kunna underhĂ„lla hela publiken med musik som spelas genom din egen smartphone eller LĂ€splatta.

Om ljuddelen Àr vÀl tÀckt kanestetik ingenting saknas, tack vare nÀrvaron av mÄnga LED fÀrgad som kan belysa miljön e avslutar vÀlskött metall. För att leva upp pÄ kvÀllarna och underhÄlla dina gÀster finns det ocksÄ en entré för mikrofon vilket gör att du kan förstÀrka din röst. Och om du har tid mellan en sÄng och en karaoke kan du till och med spela pingis.

Men all denna kvalitet har en kosta: för att ta hem den nya STIGA Studio, faktiskt mĂ„ste du spendera bra 14 900 USD. Åtminstone kan du dock trösta dig genom att tro att transport och installation redan ingĂ„r i priset.

GATA: Engadget