Synology lanserar Multimedia Center för DiskStation DS415play

Synology lanserar Multimedia Center för DiskStation DS415play

Synologi idag lanserades DiskStation DS415play, en server NAS 4-fack designad för hemanvÀndare som vill centralisera videor, foton och musik av hög kvalitet i en enhet med full HD-videokodning.

“Med fyra enhetsfack, DS415play gĂ„r för att gĂ„ med i det populĂ€ra DS214play och innehĂ„ller upp till 24 TB lagringsutrymme, vilket gör det Ă€nnu mer intressant för multimediaentusiaster, sĂ€ger han Michael Wang, produktchef pĂ„ Synology Inc.

Drivs av en hÄrdvaruaccelererad omkodningsmotor, Synology DS415play erbjuder snabb videokodning 1080p Full HD, lÄta anvÀndare konvertera sina mediefiler till format som stöds och strömma dem enkelt. AnvÀndare kan njuta av sin egen mediesamling i HD-format via Apple TV, enheter DLNA,
mobila enheter och datorer.

Synology DS415play Den Àr utrustad med en 1,6 GHz CPU med dubbla kÀrnor och 1 GB RAM-minne, som erbjuder en genomsnittlig hastighet pÄ 112,45 MB / sek lÀsning och 101,21 MB / sek skrivning i en RAID 5-konfiguration i en WindowsŸ-miljö. Den inbyggda enheten för flytande punkter av DS415play förbÀttrar ytterligare anvÀndarupplevelsen för multimedieglÀdje och miniatyrgenerering.
DS415play fungerar pĂ„ DiskStation Manager (DSM) 5.0, ett intuitivt operativsystem som innehĂ„ller ett antal applikationer för att erbjuda bĂ€ttre arbetsproduktivitet. Synologi vann ”PCMag Business Choice Award 2013” ​​genom att fĂ„ högsta poĂ€ng i varje analyserad kategori, inklusive tillförlitlighet, total tillfredsstĂ€llelse, vĂ€rde och referenser.