Telecom handlar med Netflix för en italiensk version

Telecom handlar med Netflix för en italiensk version

Enligt La Stampa Telekom ItaLjag skulle vara i fÀrd med att öppna ett förhandlingsbord med Netflix att fungera som mellanhand för den amerikanska giganten video on demand och introducera sina tjÀnster i vÄrt land, Àven om det finns mÄnga problem att lösa innan vi lyckas.

I sjÀlva verket har Netflix alltid varit ovilliga till en italiensk landning pÄ grund av den genomsnittliga nivÄn pÄ vÄra bredbandsanslutningar, vilket skulle göra visningen av filmer mer problematisk Àn i lÀnder dÀr den Àr mer stabil och mer utförande. Telekomförhandlingarna skulle baseras pÄ denna punkt, som syftar till att försÀkra den amerikanska leverantören om framtiden för nÀtinfrastrukturer i Italien.

Vad som Àr sÀkert Àr att de tvÄ sidorna kommer att mötas den 1 oktober i Bryssel förFT-ETNO-toppmötet, dÀr alla större europeiska teleoperatörer kommer att vara nÀrvarande, och som kommer att Àgnas Ät nÀsta EU-kommissionens utmaningar för den nya digitala agendan.

Det kommer att vara hÀr som, Marco Patuano, VD för Telecom, kommer att trÀffa VD för Netflix, Reed Hastings, ett möte som enligt mÄnga kan vara det viktigaste ögonblicket för alla som för nÀrvarande tittar pÄ Netflix med hjÀlp av nÄgra knep i nÀtverket och som har krÀvt sin ankomst till Italien i flera Är.