The Residence, extra lyxsvit för Etihad-flyg (video)

The Residence, extra lyxsvit för Etihad-flyg (video)

Etihad idag Àr det inte bara att köpa Alitalia, men det Àr ocksÄ i fÀrd med att lansera en ultra lyx tjÀnst kallas Bostaden, en stuga med tre sovrum utrustad med storbilds-TV och butler privat.

LÄS OCH: En 9G-flygning med Thunderbird F-16 (video)

TjÀnsten kommer att finnas tillgÀnglig pÄ vissa modeller av A380, och ger en yta pÄ 125 kvadratmeter, tillgÀnglig för en eller tvÄ personer, komplett med alla möjliga lyx. FrÄn vilstolarna och den infÀllbara ottomanen i vardagsrummet till den stora sÀngen upp till badrummet med dusch.

NÀr det gÀller den tekniska utrustningen har vi en 32-tums TV, brusreducerande hörlurar, 27-tums sovrumsskÀrmar och underhÄllningssystem Panasonic eX3. Uppenbarligen kan de inte missa Wifi.

Det finns inte ens ett hemautomationssystem, vilket tack vare pekskÀrm kontrollerar alla delar av stugan, t.ex. lampor, fönsterskÀrmar, massagestolar och infÀllbara element.

Om tanken att hantera allt detta gör dig svÄr, finns det till och med en butler, utbildad av Savoy Butlery Academy i London, som kommer att trycka pÄ alla knapparna Ät dig.