Thermodo, termometern för din smartphone

Thermodo, termometern för din smartphone

Att sÀga hur vÀdret kommer att vara och vad medeltemperaturen Àr i staden du befinner dig i Àr allt annat Àn smartphone kan göra med en arm bunden bakom ryggen, berÀtta den exakta temperaturen pÄ den plats dÀr du Àr istÀllet, det Àr en helt annan sak.

Av denna anledning Robocat Han utvecklade Thermodo, en liten termometer som ansluts till ditt hörlursuttag iPhone eller din telefon Android, och det kan tillfredsstÀlla din nyfikenhet med extrem precision.

Thermodo finns i tvÄ versioner: basmodellen i svart, rött eller silver som kostar 29,99 dollar och premiummodellen som kostar 44,99 dollar och erbjuder en borstad aluminiumfinish med logotypgravering. BÄda versionerna har exakt samma funktioner, sÄ valet Àr mer en frÄga om estetik Àn nÄgot annat.

Verge-kollegorna fick testa Thermodo med en iPhone 5S, en Moto X och den nya HTC One och uppenbarligen gör den exakt vad den lovar och mÀter temperaturen extremt exakt, ögonblick för ögonblick.

Problemet Àr att dess mÀtning Àr alldeles för korrekt, och ibland kan det bara förÀndra resultatet att bara röra vid telefonen, för att inte tala om sjÀlva telefonens temperatur, vilket lÀtt kan byta ut eventuell lÀsning.

I teorin har den relaterade appen nÄgra instÀllningar som bör kompensera för den senare, men för att fÄ exakta avlÀsningar Àr det bÀst att anvÀnda ett ljuduttagstillÀgg.

Faktum Àr att i slutÀndan Thermodo det gör ingenting annat Àn att mÀta temperaturen, ingen luftfuktighet, barometertryck eller andra funktioner som kan vara anvÀndbara för meteorologer, piloter, vandrare eller andra mÀnniskor som kan utnyttja dessa data, sÄ i slutÀndan, det förblir nÄgot mycket slut i sig, som du knappast kommer att anvÀnda av annan anledning Àn att satsa med dina vÀnner hur mÄnga skillnader det finns mellan ditt hem och utsidan.