TillkÀnnagivande av den första Mac med Apple Silicon i november, enligt Bloomberg

TillkÀnnagivande av den första Mac med Apple Silicon i november, enligt Bloomberg

NÀsta 13 oktober det blir den stora dagen dÄ Apple presenterar sin nya generation av iPhone 12 för vÀrlden, men de som vÀntar pÄ den första Mac med Apple Silicon de kan behöva vÀnta lite lÀngre.

Mark Gurman Bloomberg rapporterade att den första Mac-datorn med en anpassad Apple Silicon-processor kommer att tillkĂ€nnages som en del av “en ny lansering” kl November. Apple-datorn i frĂ„ga kommer att vara en anteckningsbok Ă€ven om det finns tvivel om vilken typ det kommer att vara: om en ny 13 ″ MacBook Pro, en ny Macbook Air eller a 12 ″ MacBook.

LÄS OCH: Allt du behöver veta om Amazon Prime Day 2020 i Italien

Gurman sjĂ€lv uppgav tidigare att den första Apple Silicon Mac skulle tillkĂ€nnages “inom”November, men enligt de senaste avslöjandena skulle denna möjlighet ha flyttats i slutet av november, vilket gör det osannolik att vi kommer att höra om honom vid nĂ€sta veckas Apple-event.

Under sitt WWDC i juni meddelade Cupertino företaget textavsnitt frÄn Intel till sina egna specialdesignade Mac-processorer, och den första av dessa kommer sannolikt att skickas före Ärets slut, förvÀntar oss att slutföra detta övergÄngsfönster inom cirka tvÄ Är. Apple Silicon-processorer Àr baserade pÄArmarkitektur, vilket innebÀr att framtida Mac-datorer kommer att kunna köra tusentals iPhone- och iPad-appar utan nÄgon kompilering. Dessa appar kommer att distribueras via Mac App StoresÄvida inte en utvecklare beslutar att inaktivera dem.

Via: Macrumors