Tips för en ren madrass

Tips för en ren madrass

SÄ mycket som du har ett aktivt liv, madrass det kommer alltid att vara dÀr du kommer att tillbringa flera timmar av dagen sÄ det Àr viktigt för vÄr hÀlsa att hÄlla den ren. Eftersom den inte kan lÀggas i tvÀttmaskinen, hÀr Àr nÄgra tips för en tvÀtta madrassen hemma effektivt och ekonomiskt.

LÄS OCH: Alkohol: sju myter att skingra

DĂ„lig lukt – för eliminera dĂ„liga dofter frĂ„n vĂ„r madrass vi kan anvĂ€nda nĂ„gra enkla natriumbikarbonat; Detta pulver kan köpas i vilken stormarknad som helst och har mĂ„nga andra anvĂ€ndningsomrĂ„den som ett jĂ€smedel eller för rengöring av frukt och grönsaker.

NÀr omrÄdet har identifierats sprider du bara lite damm, gnuggar, vÀntar nÄgra minuter och tar bort resterna. FörvÀnta dig inte nÄgra speciella dofter, men Ätminstone kommer stanken att vara borta.

FlĂ€ckar – vĂ€tskor som drycker och allt annat som spillts pĂ„ madrassen lĂ€mnar uppenbarligen outplĂ„nliga mĂ€rken. Det hemliga receptet för hemlagad madrassrengöring det Ă€r följande:

55 ml vÀteperoxid (finns Àven pÄ apotek) 15 ml diskmedel 1 tsk salt

Produkten som erhÄllits var den ska vara gnuggade pÄ flÀcken och lÄt torka, varefter den ÄterstÄende Äterstoden kan elimineras. Om detta inte rÀcker kan du blöta en vit trasa (annars flÀckar den sig sjÀlv) med vÀteperoxid och fortsÀtta att gnugga.

Med dessa billiga och sÀkra lÀkemedel för din hÀlsa kan du alltid ha din madrass för att sova lugnt och i maximal hygien.

Gata