Titan Zeus, den exceptionella 370-tums TV: n (video)

Titan Zeus, den exceptionella 370-tums TV: n (video)

Det Àr verkligen ingen vanlig kommersiell produkt, men vi Àr redo att satsa pÄ att mÄnga skulle vara villiga att göra falska kort för att Àga Titan Zeus, denna imponerande tv frÄn ben 370 tum och 4K-upplösning.

LÄS OCH: Samsung testar Tizen pĂ„ smarta TV-apparater

Detta Àr uppenbarligen en produkt som inte Àr tillgÀnglig för alla: pris för köpet Àr det faktiskt cirka en miljon pund, eller cirka 1 250 000 euro.

Problemet med den önskan Àr att Àven om du lyckas köpa en, bör du förmodligen ocksÄ övervÀga lite renoveringsarbete för ditt vardagsrum: TV: n tar upp det imponerande yta 8 meter med 5 meter höga. De goda nyheterna Àr dock att panelen Àr avsedd för bÄde inomhus- och utomhusbruk, sÄ du kanske vill övervÀga att lÀgga den i trÀdgÄrden.

Tillverkningsföretaget Titan Àr inte nytt för företag av den hÀr typen: tidigare hade det redan gjort skÀrmar av överraskande dimensioner, som exemplet ovan, som anvÀnds för en hÀndelse tillÀgnad Xbox. För att se en Zeus-modell i drift mÄste du dock gÄ till Cannes, var Àr det Curb Media organiserade installationen pÄ taket pÄ Grand Hotel för att visa matcherna i fotbolls-VM till hela viken.

GATA: Engadget