Titta pÄ jorden frÄn den internationella rymdstationen

Titta pÄ jorden frÄn den internationella rymdstationen

Ingen av oss kommer nÄgonsin att ha chansen att se jorden frÄn rymden, eller Ätminstone, lÄt oss sÀga att det Àr en mycket avlÀgsen möjlighet. Lyckligtvis dÀr NASA han skapade en strömning live frÄn de externa kamerorna Internationell rymdstation, med vilken vi kan beundra den avslappnande visionen pÄ vÄr planet.

LÄS OCH: NASA testar en ny fallskĂ€rm för att landa pĂ„ Mars (video)

Streaming delas av plattformen UStream och oroa dig inte om ibland en grÄ bild visas, det betyder bara att systemet byter kamera. Om du Ä andra sidan ser nÀstan allt svart betyder det att du befinner dig pÄ den obelysta sidan av jorden och du mÄste vÀnta nÄgra minuter för att njuta av utsikten.

Bredvid videon finns det ett utrymme för kommentarer, dĂ€r nĂ„gon aldrig misslyckas med att skriva “VĂ€lkommen till den mörka sidan”NĂ€r skĂ€rmen blir svart.

Detta experiment föddes emellertid inte bara för att vi skulle hÄlla oss mÄllösa, utan ocksÄ för att testa effekterna av rymdexponering pÄ utrustningen för att förbÀttra den för framtida uppdrag. SÄ medan det varar kan du njuta av utsikten.

Live streaming video av Ustream