Toaletten som eliminerar dÄliga dofter frÄn badrummet: Fresh Air Plus (foto)

Toaletten som eliminerar dÄliga dofter frÄn badrummet: Fresh Air Plus (foto)

dÀr teknologiunder de senaste Ären gör det utan tvekan gigantiska steg: risken för denna period Àr dock att bland nya smarta objekt, prylar och innovativa möjligheter som nya uppfinningar kommer att glömma bort verkliga problem som drabbar mÀnniskor. Detta mÄste ha tÀnkt av skaparna av Fresh Air Plus, som hÄller fötterna pÄ marken har uppfunnit en vatten kan eliminera dÄliga dofter frÄn badrummet.

LÄS OCH: HĂ€r kommer det elektroniska pillret för förstoppning

De princip Grunden för Fresh Air Plus Àr vÀldigt enkel: enligt uppfinnarna Àr faktiskt det vanligaste misstaget att försöka eliminera lukt efter att de spridit sig runt i rummet, en operation som innebÀr behovet av att Àndra en stor mÀngd luft, med följaktligen ökade svÄrigheter och upphÀvande av alla slags anstrÀngningar för att hÄlla en tillrÀcklig temperatur i badrummet.

Fresh Air Plus integrerar en för att övervinna detta problem flĂ€kt direkt pĂ„ toaletten, vilket tackar gudarna sensorer kan kĂ€nna igen nĂ€rvaron av en “gĂ€st” och aktivera den. En speciell rör, tillsammans med avloppet, gör det sĂ„ledes möjligt för toaletten att kasta ut dĂ„liga dofter utan att de sprids över badrummet.

De driftHur enkelt och funktionellt det Ă€n Ă€r, innebĂ€r det nĂ„gon form av reflektion som Ă€r nödvĂ€ndig förinstallation: eftersom det behöver ett utlopp till utsidan Ă€r Fresh Air Plus inte lĂ€mpligt för alla badrum, sĂ„vida du inte vill utöka arbetet till hela huset för att skapa en ny kanal mellan rummen; det kommer ocksĂ„ att vara bra att se till att det finns tillrĂ€ckligt med utrymme mellan utloppet och nĂ„got annat grannar hus, för att inte ge andra mĂ€nniskor den “olĂ€mpliga” luften som tas bort frĂ„n deras badrum.

Fresh Air Plus Àr för nÀrvarande i letar efter medel pÄ Kickstarter, men stöter pÄ vissa svÄrigheter, trots den otvivelaktiga originaliteten (och i vissa fall nyttan) av tanken: om du vill bidraDu har dock fortfarande över en mÄnad pÄ dig att bestÀlla din kopia.

toalett eliminerar dÄlig lukt

GATA: C | Nett