Tomorrowland-armbandet för att fÄ vÀnner pÄ Facebook omedelbart (video)

Tomorrowland-armbandet för att fÄ vÀnner pÄ Facebook omedelbart (video)

FörestÀll dig scenen: du Àr i diskoteket, och efter hela minuter med korsade blickar, leenden och tomt prat kan du dansa med ditt mÄl, man eller kvinna, sÄ vÀnder du dig plötsligt ett ögonblick och publiken svÀljer det innan du Àr lyckades stjÀla telefonnumret.

LÄS OCH: Forskare har Ă€ntligen upptĂ€ckt hur hallucinogena svampar öppnar sinnet

Lyckligtvis kommer tekniken ocksÄ till hjÀlp för dansgolvbÄtar sedan överhÀngande Tommorowland, musikfestival som Àger rum i Belgien och som flyttar tusentals mÀnniskor varje Är, det normala armband med vilka medlemmarna av festivalen identifierar sig har blivit ett verktyg för att fÄ vÀnner direkt Facebook.

NÀr du har fÄtt armbandet Tomorrowland, festivaldeltagare uppmanas att registrera sig online och lÀnka sitt konto Facebook. En gÄng pÄ festivalen Àr det bara att hitta rÀtt person och trycka ihop en hjÀrtformad knapp pÄ armbandet, pÄ detta sÀtt kommer du i slutet av dagen att fÄ ett e-postmeddelande med alla profiler som du har utbytt en anslutning till och sedan bestÀmma med vilken hur mÄnga fortsÀtter diskussionen pÄ nÀtet.

Det Àr inte första gÄngen Facebook integreras i ett objekt, Budweiser till exempel tillÀt det dig att fÄ vÀnner helt enkelt genom att skÄla, men det Àr utan tvekan en elegant lösning pÄ det gammala problemet med att komma ihÄg namnet pÄ den mycket trevliga blonda flickan.