Top Survey Bypass Tools och webblÀsartillÀgg 2020

Top Survey Bypass Tools and Browser Extensions 2020

Top Survey Bypass Tools och webblÀsartillÀgg

Bypasser-verktyg för undersökning: För att söka efter information eller ladda ner en applikation tar vi hjÀlp av Internet. NÀstan alla applikationer och detaljerad information om nÀstan alla Àmnen finns pÄ Internet. För att komma Ät denna information finns det dock nÄgra annonser som du fÄr se eller du ombeds fylla i en undersökning innan du laddar ner en applikation eller lÀser informationen. Att fylla i en undersökning kan göras ett par gÄnger, men om du ofta blir ombedd att göra det kan du ta dig igenom undersökningarna utan att faktiskt fylla i dem.

Varför Online-undersökningar?

Onlineundersökningar Àr en uppsÀttning frÄgor, omröstningar och Äsikter som lÄter eller vi kan tvinga anvÀndaren att slutföra den för att fÄ önskad nedladdningslÀnk, filer eller mönster. Det finns mÄnga jobb tillgÀngliga pÄ marknaden bara för att fylla i sÄdana undersökningar. Onlineundersökningar görs för att fÄ publikdata, beteenden, intressen och identitet.

LÀs ocksÄ: Topp 8 bÀsta verktyg för borttagning av skadlig programvara frÄn 2020


Det finns nÄgra metoder som vi hÄller pÄ att presentera för dig, som hjÀlper dig att kringgÄ dessa undersökningar och göra det lÀttare att lÀsa information eller ladda ner applikationer frÄn Internet. SÄ lÄt oss veta om dessa metoder i detalj.

BÀsta undersökningsverktyg / programvara / tillÀgg 2018 itechhacks

Metod 1: AnvÀnd onlinewebbplatser.

Det finns en hel del webbplatser tillgĂ€ngliga pĂ„ Internet som kan hjĂ€lpa dig att kringgĂ„ undersökningarna. En sĂ„dan anvĂ€ndbar webbplats kallas ‘Bypass Survey. ‘ Funktionerna pĂ„ denna webbplats listas nedan.

# 1. Bypass Survey:

BÀsta verktyg för undersökningsborttagare onlineBÀsta undersökningsborttagningsverktygen online

Som namnet antyder Àr denna webbplats specialiserad pÄ att kringgÄ undersökningarna som hindrar dig frÄn att fÄ Ätkomst till de filer som krÀvs. För att ta bort undersökningarna frÄn en viss webbplats behöver du bara kopiera och klistra in webbadressen till den webbplatsen i fÀltet som Àr dedikerat till mÄl-URL pÄ Bypass Survey-webbplatsen. Tillsammans med förbikopplingsundersökningar finns det flera andra alternativ tillgÀngliga, till exempel TillÄt kakor, Ta bort skript, Kryptera sida, etc. Detta Àr en av de bÀsta online-webbplatserna för att kringgÄ en undersökning.

# 2. Smasher Bypass Online:

Det fantastiska lÀttÄtkomliga grÀnssnittet för Smasher Bypasser lÄter dig ocksÄ kringgÄ undersökningarna frÄn olika myndighetssidor. Allt du behöver för att ladda ner den hÀr programvaran ocksÄ pÄ 3-4 MB och börja ta bort enkÀter nÀr du hittat!

Metod 2: AnvÀnd en webblÀsartillÀgg.

Du kan hitta Survey Removers för olika webblÀsare. Varje undersökning bypass-tillÀgg Àr kompatibel med vissa specifika webblÀsare.

# 1. Omdirigera förbipasserare – Firefox

Denna bypass-bypass-tillÀgg Àr endast kompatibel med Mozilla Firefox. Men det utför sin uppgift effektivt. Fördelen med att anvÀnda denna tillÀgg Àr att den automatiskt upptÀcker undersökningarna som blockerar innehÄllet och förstör dem. PÄ grund av detta hittar du ingen undersökning pÄ nÄgon webbplats. Om du anvÀnder Firefox-webblÀsaren för att surfa pÄ internet kan du anvÀnda Redirect Bypasser.

Steg 1: Ladda ner först Redirect Bypasser-tillÀgg för Firefox med lÀnken.

Steg 2: Klicka pĂ„ “+ LĂ€gg till Firefox”För att ladda ner Redirect Bypasser. Observera att du ska anvĂ€nda Mozilla Firefox eftersom den inte Ă€r kompatibel med nĂ„gon annan webblĂ€sare.

Steg 3: Du kan ocksĂ„ klicka pĂ„ “Ladda ner Firefox”PĂ„ webbplatsen för att installera webblĂ€saren pĂ„ din dator.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr fixar du nÀtverksprotokollfel pÄ Mozilla Firefox

# 2. XJZ Survey Remover

XJZ Survey Online Remover Àr ett annat tillÀgg för Windows samt MAC OS som hjÀlper dig att ta bort enkÀtsidor och omdirigera dig till den slutliga destinationen. Denna onlineundersökningsborttagare, dvs XJZ, blockerar undersökningsavsnitt frÄn vissa sidor och gör din surfupplevelse sÄ bra som möjligt.

Steg 1: Öppna Google Chrome-webblĂ€saren pĂ„ din dator och öppna # 3 LĂ€nk ovan.

Steg 2: Klicka pĂ„ lĂ€nken för att installera tillĂ€gget till “XJZ Survey Remover”

Steg 3: NĂ€r installationen Ă€r klar öppnar du filen med namnet “TillĂ€gg Chrome.exe”

Steg 4: Det har installerats direkt i din Google Chrome-webblÀsare och du kan sÀkert kringgÄ webbplatserna för onlineundersökningar.

För andra webblÀsare kan du söka efter tillÀgg som Àr kompatibla med just den webblÀsaren.

Metod 3: AnvÀnd en dedikerad programvara.

Det finns mÄnga programvaror tillgÀngliga för folket att kringgÄ undersökningarna som finns pÄ olika webbplatser. En sÄdan anvÀndbar programvara Àr Sharecash Survey Killer. Denna programvara Àr anvÀndbar om du vill ladda ner nÄgon fil frÄn internet utan att göra nÄgon undersökning. Stegen som ska utföras för nedladdning av en fil frÄn internet med hjÀlp av denna programvara listas nedan.

Obs! Denna programvara Àr speciellt utformad för att ladda ner filer. Det finns andra programvaror tillgÀngliga för att kringgÄ undersökningarna för att fÄ tillgÄng till informationen pÄ olika webbplatser.

Steg 1- Ladda ner och installera “Sharecash Survey Killer”Programvara frĂ„n HÄR och installera den pĂ„ din enhet.

Steg 2- Starta det nu och klistra in webbadressen till webbplatsen dÀr du vill ladda ner filen.

Steg 3- Klicka pĂ„ ‘Ladda ner‘för att starta nedladdningsprocessen. Tiden som krĂ€vs för att ladda ner en viss fil beror pĂ„ storleken pĂ„ filen du laddar ner och Ă€ven pĂ„ din internethastighet.

Den nedladdade filen sparas automatiskt pÄ din enhet.

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta iCloud Bypass-aktiveringsverktyg

Slutsats:

Det hÀr var nÄgra av de metoder som du kan anvÀnda för kringgÄ och ta bort undersökningarna 2020 som du ombeds fylla i online innan du gÄr in pÄ webbplatsens innehÄll eller innan du laddar ner nÄgon fil. Du kan anvÀnda nÄgon av metoderna som anges ovan.

Om du kÀnner till nÄgon bÀttre metod eller om du kÀnner till nÄgot annat sÄdant verktyg, vÀnligen meddela oss om det i kommentarfÀltet nedan.