Topp 5 bÀsta fotbollsspel för iPhone och Android

Topp 5 bÀsta fotbollsspel för iPhone och Android

HÀr Àr de bÀsta bÀsta fotbollsspelen för iPhone och Android: FotbollsspelÀlskare vi Àr hÀr med nÄgra av de bÀsta fotbollsspel som du kommer att Àlska att spela i din iPhone och Android-smartphone. SÄ titta pÄ alla dessa spel nedan.

[dropcap]T[/dropcap]dag, miljarder mÀnniskor anvÀnder tsmartphones. För nÀrvarande har en smart enhet blivit en viktig del av vÄrt liv. Alla Àlskar att anvÀnda spel pÄ smarta enheter. SÄ i det hÀr inlÀgget kommer vi att försÀkra dig om de bÀsta fotbollsspel nÄgonsin. Dessa spel Àr tillrÀckliga för att spela med dina kompisar. Vi har valt dessa spel som bÀsta fotbollsspel pÄ bevis för deras anvÀndarranking, recensioner och nedladdningar av spelet. Detta spel ger dig tillrÀckligt med realtidsglÀdje nÀr du spelar med dina kollegor i din skola, college, jobb och var som helst var du Àn behöver spela tillsammans eller faktiskt individuellt. SÄ ta en titt pÄ alla dessa spel för att fÄ den fantastiska upplevelsen av att spela fotboll pÄ din iPhone.

LÀs ocksÄ: BÀsta iPhone-spel för flera spelare 2016

Topp 5 bÀsta fotbollsspel för iPhone och Android

Nedan följer nÄgra av de bÀsta spelen som du sÀkert kommer att Àlska att spela pÄ din smartphone. LÀs beskrivningen och ladda sedan ner de spel som du gillar mest.

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta VR-appar (Virtual Reality) för iPhone

5 bÀsta fotbollsspel för iPhone

# 1 Real Soccer 2013

BÀsta fotbollsspel för iPhone

Ett av de bÀsta spelen designade av de vÀlkÀnda utvecklarna som Àr Gameloft. Detta spel Àr bra som sitt namn. Mycket rekommenderas. Massor av fall men. Exempel skulle vara den konstanta automatiska vÀxlingen av spelare nÀr de Àr i försvar. Och en av de bÀsta delarna Àr att det ger dig den riktiga fotbollsupplevelsen pÄ din enhet. SÄ mÄste prova det hÀr spelet.

LÀs ocksÄ: Topp 10+ bÀsta vÀderappar för iPhone du mÄste prova idag

# 2 Head Soccer

BÀsta fotbollsspel för iPhoneBÀsta fotbollsspel för iPhone

Det andra bÀsta spelet som du sÀkert kommer att Àlska att spela i dina Apple-enheter. I det hÀr spelet kan du slÄ motstÄndaren med snygga dödliga skott som drakskytte, isskytte och blixtnedslag och vinna turneringen. Du kan ocksÄ matcha med vÀnner eller globala anvÀndare genom spelcentret. SÄ mÄste ladda ner och prova det hÀr spelet.

LÀs ocksÄ: Topp 5 bÀsta iPhone-appar för att öka internethastigheten

# 3 Ny stjÀrnfotboll

BÀsta fotbollsspel för iPhoneBÀsta fotbollsspel för iPhone

I det hÀr spelet kan du hantera dina relationer, hÄlla lagkamrater, trÀnaren, din partner och dina sponsorer glada nÀr du möter dilemman och spÀnnande vÀndningar pÄ vÀgen. Riskera dina intÀkter i kasinot, utforska olyckliga mutor och slutligen gÄ i pension för att stÀlla in en ny karriÀrspelspoÀng och mycket mer som du kommer att lÀra kÀnna efter att du har provat det hÀr spelet pÄ din enhet.

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta iPhone-appar för nybörjare

# 4 Backbreaker 2: HĂ€mnd

BÀsta fotbollsspel för iPhoneBÀsta fotbollsspel för iPhone

Backbreaker 2 höjer ribban igen för grafik, fysisk animering och ren kul. Du talade, vi lyssnade: tackling, lastbil, hoppning – allt Ă€r hĂ€r! Ta ner kulbĂ€raren i Vengeance Mode, eller kĂ€mpa dig till slutzonen i det klassiska Tackle Alley-lĂ€get. Oavsett vad du gör – det hĂ€r Ă€r den bĂ€sta Backbreaker hittills, sĂ„ njut av turen och ha kul att spela det hĂ€r coola spelet.

LÀs ocksÄ: Topp 8 bÀsta iPhone-appar som betalar dig för att anvÀnda dem

# 5 Flick Kick Field Goal 2016

BÀsta fotbollsspel för iPhoneBÀsta fotbollsspel för iPhone

Sist men inte minst, det bÀsta spelet med mÄnga positiva recensioner och betyg. SÀtt dina fÀrdigheter pÄ det ultimata testet och sparka mÄl för Àra! Flick Kick Field Goal 2016 Àr ett arkadspel i fotboll dÀr du tÀvlar om toppmÄlspark.

5 bÀsta fotbollsspel för Android

# 1 Dream League Soccer

Detta Àr den smarta defensiva och attackerande spelaren AI utgör en utmanande och beroendeframkallande spelupplevelse. Med intuitiva kontroller och utmÀrkta bilder Àr Dream League Soccer det perfekta fotbollspaketet som fÄngar den verkliga kÀrnan i din favoritsport.Fotboll 1

LÀs ocksÄ: BÀsta Android-appar för att identifiera musik som spelas runt dig

# 2 FIFA 15 Ultimate Team

I detta kan du bygga en drömtrupp av fotbollsspelare och sÀtta dem pÄ prov. FrÄn den engelska Premier League, La Liga och MLS, till den tyska Bundesliga och dÀrefter. Ta spÀnningen med dig vart du Àn Àr med det mest autentiska fotbollsmatchen pÄ Google Play. Denna app erbjuder köp i appen.Fotboll 2

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta Android-appar för studenter

# 3 riktig fotboll

De bÀsta lagen i vÀrlden har de modernaste faciliteterna. Det Àr dags att bli en bra fantasy manager. FÄ dina spelare i form genom att utveckla dina trÀningsytor för att öka din spelares fysiska, tekniska och taktiska fÀrdigheter som en riktig chef.Fotboll 3

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta bilspel för Android som du mÄste spela 2016

# 4 World Soccer Games Cup

Ett snabbt och roligt toppfotbollsspel för Android. (Eller toppfotbollsspel för amerikanen i dig). Spela ett roligt spel med den bÀsta fotbollsspelupplevelsen pÄ din enhet.Fotboll 4

LÀs ocksÄ: Topp BÀsta First Person Shooter (FPS) -spel för Android

# 5 Fluid Soccer

Fluid Soccer Ă€r som den perfekta blandningen av New Star Soccer, Score Great Goals och Flick Kick ”- T3. Fluid Soccers mekanik Ă€r olikt vad jag har sett tidigare … det hĂ€r spelet kan vara en önskan som gĂ„r i uppfyllelse för dig. SĂ„ mĂ„ste prova det hĂ€r coola spelet pĂ„ din Android-enhet.Fotboll 5

LÀs ocksÄ: Hur man spelar dina favorit-PC-spel pÄ din smartphone

SÄ ovan Àr BÀsta fotbollsspel för smarttelefon. LÀs alla de korta recensionerna av dessa spel och ladda ner den som du gillar mest. SÄ ladda ner dessa och ha kul. Hoppas att du gillar det hÀr ocksÄ delar med andra. LÀmna en kommentar nedan om du har nÄgra relaterade frÄgor med detta.