Uber kommer att använda självkörande bilar

Uber kommer att använda självkörande bilar

Dagen efter tillkännagivandet av prototypen av bil som kör sig själv från Google, Travis Kalanick, VD för Uber, ville han gå på vagnen med ett uttalande: i framtiden kommer även den berömda applikationen att boka en bil för en åktur att använda automatiska maskiner.

L√ĄS OCH: F√∂rb√§ttringarna av Google Car som driver sig sj√§lv

Detta √§r uppenbarligen en inte alltf√∂r n√§ra framtid, men Kalanick han s√§ger att han √§r synligt upphetsad av id√©n, s√• mycket att han kan f√∂ruts√§ga f√∂rsvinnande av bil√§gande: ‚ÄĚAnledningen,‚ÄĚ sade entrepren√∂ren, ‚Äúvarf√∂r Uber kan vara dyrt √§r att du inte bara betalar f√∂r bilen: du betalar den andra mannen i bilen. N√§r det inte finns n√•got behov av en f√∂rare blir kostnaden f√∂r att boka en bil hos Uber billigare √§n att √§ga en bil. S√• detta √§r magin: om du l√§gger priset under kostnaden f√∂r att √§ga en bil f√∂rsvinner √§garskapet av bilar. “

När det gäller vad man ska säga till förare som kommer att förlora sitt jobb, kommer Kalanick ihåg att detta fortfarande är ett prospekt som inte är runt hörnet. Denna möjlighet kommer dock efter företagets tillkännagivande att dess förare kan tjäna upp till $ 90.000 nickade.

GATA: Gränsen