UE passar: Dessa trÄdlösa hörlurar frÄn Ultimate Ears anpassar sig till dina öron

UE passar: Dessa trÄdlösa hörlurar frÄn Ultimate Ears anpassar sig till dina öron

De nya UE True Wireless-hörlurarna UE Passar garanterar en individuell passform genom att anpassa sig till örat. Denna process sker dock bara i kundens öra.

I teorin Ă€r det inte lĂ€tt att vĂ€lja trĂ„dlösa öronproppar. MĂ„nga leverantörer tĂ€vlar nu om kundernas fördel. Förutom Samsungs Galaxy Buds +, Googles Pixel Buds2 (test), Huaweis Free Buds Pro (test), OnePlus Buds och, sist men inte minst, Apples Air Pods Pro, finns det ocksĂ„ enheter frĂ„n mĂ„nga andra leverantörer pĂ„ marknaden. Men oavsett om det Ă€r en premiumvarumĂ€rkesmodell eller en 15-euro-version frĂ„n Aldi & Co. – de har alla en sak gemensamt: Efter det grundlĂ€ggande köpbeslutet behöver du i praktiken fortfarande lite tur sĂ„ att de valda hörlurarna passar riktigt bra i ditt öra .

En fast passform i örat Ă€r avgörande för bra ljud – bĂ„de för ljud- och brusreducering (ANC) och för att förhindra att det faller ut. Tillverkarna av öronpropparna innehĂ„ller vanligtvis silikonspetsar i tre storlekar för att göra dem lĂ€mpliga för enheter för smĂ„, normala och mycket stora öron och för att tĂ€ta hörselgĂ„ngen för god akustik. Men Ă€ven dĂ„, pĂ„ grund av individuella sĂ€rdrag i hörselgĂ„ngens anatomi, tillĂ„ter inget av de tips som ges en perfekt passform.

Rekommenderat redaktionellt innehĂ„ll HĂ€r hittar du externt innehĂ„ll frĂ„n [PLATTFORM]. För att skydda dina personuppgifter visas externa integrationer bara om du bekrĂ€ftar detta genom att klicka pĂ„ “Ladda allt externt innehĂ„ll”: Ladda allt externt innehĂ„ll Jag godkĂ€nner att externt innehĂ„ll kan visas för mig. Detta innebĂ€r att personuppgifter överförs till tredjepartsplattformar. LĂ€s mer om vĂ„r integritetspolicy.

Ultimate Ears (UE) vill nu ta itu med detta problem med en ny idé som företaget har implementerat i de nya UE Fits. Dessa öronsnÀckor Àr fyllda med gel och hÀrdar nÀr du lÀgger dem i örat och startar anpassningsprocessen pÄ din smartphone. Detta sÀkerstÀller att lyssnaren fÄr en individuell form som Àr anpassad till öratets anatomi, vilket sedan ska sÀkerstÀlla perfekt ljud. Tidigare var du tvungen att gÄ till din hörapparatakustiker för att fÄ ett öronavtryck eller för att justera din hörapparat eller liknande.

Köpare av $ 249 UE Fits fĂ„r öronsnĂ€ckor med gelfyllda tips. De lĂ€gger detta i örat och anvĂ€nder sedan UE Fits-appen för Android eller iPhone för att starta anpassningsprocessen för lyssnaren. Inom en minut anpassar den sĂ„ kallade “Lightform” -tekniken spetsarna i hörlurarna till dina individuella öronkonturer med inbĂ€ddade lysdioder och hĂ„rdnar sedan. DĂ€refter förblir tipsen i sin form – nu anpassade till ditt öra. Appen kan ocksĂ„ anvĂ€ndas för att justera hörlurarnas kontroller.

UE Fits frÄn Ultimate Ears Àr hörlurar vars ursprungligen mjuka gelspetsar bara hÀrdar i konsumentens öra och dÀrmed anpassar sig perfekt till varje örats anatomi.

UE Fits frĂ„n Ultimate Ears Ă€r hörlurar vars ursprungligen mjuka gelspetsar bara hĂ€rdar i konsumentens öra och dĂ€rmed anpassar sig till öratets anatomi. KĂ€lla: Ultimate Ears För hörlurarna, som levereras med en 10 mm drivrutin, lovar tillverkaren “ett fullt, varmt och detaljerat ljud med djup, fast och kraftfull bas” och en körtid pĂ„ upp till 8 timmar. Inkluderat laddningshĂ„llaren med batteri bör anvĂ€ndaren till och med njuta av 20 timmars musik med UE-passformen. Öronpropparna Ă€r svettade och vattentĂ€ta och stöder Bluetooth-koderna SBC, AAC och Apt-X. UE Fits kommer initialt att finnas i USA under hösten i fĂ€rgerna grĂ„, lavendel, violett och marinblĂ„.

OcksĂ„ vĂ€rt att lĂ€sa: Samsung Galaxy Buds Live i testet – bönor för öronen

“Denna personliga anpassning erbjuder tryckfri, smĂ€rtfri och irritationsfri bĂ€rkomfort Ă€ven efter lĂ„ngvarig anvĂ€ndning”, lovar företaget i ett pressmeddelande. “UE-anpassningar ger ocksĂ„ bra passiv ljudisolering eftersom de monterade spetsarna skapar en naturlig tĂ€tning som blockerar omgivande ljud.” Ultimate Ears erbjuder kunderna en 30-dagars tillfredsstĂ€llelse garanti för “perfekt passform”. Vi Ă€r nyfiken pĂ„ att se om konceptet kommer att övertyga kunderna och om UE Fits sĂ„ smĂ„ningom kommer ut pĂ„ marknaden i Europa.

KĂ€lla: Ultimate Ears, theverge

Vi har markerat affiliate-lÀnkar med en asterisk. Vi fÄr en liten provision för ett köp via vÄr lÀnk och kan dÀrmed delvis finansiera den kostnadsfria webbplatsen med denna inkomst. Det finns inga kostnader för anvÀndaren.