Vad hÀnde med Windows 9?

Vad hÀnde med Windows 9?

Om du har följt de tekniska nyheterna de senaste dagarna kommer presentationen av den nya versionen av Windows verkligen inte att ha slÀppt dig, eftersom du förmodligen inte kommer att ha missat det faktum att den numeriska valör som infördes med Windows 7 har genomgÄtt ett steg.

Faktum Àr att det nya Microsoft-operativsystemet kommer att anropas Windows 10, utan att gÄ igenom nummer 9. En möjlig förklaring kommer genom en bild pÄ reddit, publicerad av en anvÀndare som pÄstÄr sig vara en utvecklaren pÄ Redmond-företaget:

windows 10 namnförklaring
Dessa fĂ„ kodrader, som finns pĂ„ mĂ„nga program, skulle anvĂ€ndas för att kontrollera vilken version av Windows som Ă€r installerat pĂ„ systemet. om den första delen av versionen motsvarar “Windows 9” kommer koden att se som vid anvĂ€ndning Windows 95 eller 98.

LÄS OCH: Windows 10 finns att ladda ner i sin testversion

För tillfÀllet förblir detta alternativ en teori som lÄter valet av nummer 10 för nÀsta version av Windows i mysterium. Den enda som kan klargöra saken Àr bara Microsoft, men just nu har den svarat pÄ Gizmodos förfrÄgningar med en vag:

”Windows 10 kommer att förĂ€ndra hur du anvĂ€nder Windows. Det Ă€r inte en inkrementell förĂ€ndring (uppdatering) utan ett nytt Windows som kommer att ge nĂ€sta miljard anvĂ€ndare “

Gata