Vill du ha ditt ansikte pÄ toast?

Lance_Toast

Lance_Toast

Att fÄ ditt ansikte att se ut pÄ toast kan verka som en enkel sak, men det krÀver mycket mer teknik Àn du tror.

Vermont-företaget Novelty Toaster Corp. har skapat brödrostar med bilder i flera Är, specialiserat med allt mer detaljerade logotyper (deras höjdpunkt Àr naturligtvis den med Jesus), men den verkliga drömmen om företagets VD Galen Dively har alltid handlat om att ta personalisering till det yttersta, och dessa konsekvenser Àr brödrosten med ditt ansikte pÄ det.

LÄt oss tillsammans se de olika stegen som leder till detta Àtbara monument till jaget.

Först mÄste du ladda upp till webbplatsen för Vermont Brödrost ett foto av dig som bearbetas och beskÀrs. Andra Dykande det Àr bÀttre att skicka foton i hög upplösning och med vit bakgrund.

Vid den tiden behandlas fotot med CAD, ett industriellt designprogram som tar fram en design som ska skickas till plasmaskÀraren.

PlasmaskÀraren kommer att anvÀnda en kombination av tryckluft och elektricitet för att skapa en plasmabalk som kommer att skÀra metallen med precision, vid vilken tidpunkt metallbiten kan slipas manuellt och sedan sÀttas in i brödrosten och ta daam! HÀr Àr ditt ansikte pÄ toast.

Varje brödrost har bara ditt ansikte pÄ ena sidan, för det andra Dykande, en anpassad dubbelsidig rostat bröd kan, beroende pÄ design, rostas för lÀtt.