Virtual reality för alla med ANTVR-kit

Virtual reality för alla med ANTVR-kit

Oculus Rift Àr Projekt Morpheus de Àr projekt som har potential att revolutionera videospelvÀrlden, men de har en brist, bÄda Àr knutna till en plattform och ett begrÀnsat antal spel.

För att lösa problemet, ANTVR-teknik skapat ett öppen kÀllkod, plattforms virtual reality-system kallat ANTVR-kit.

Systemet genomgÄr för nÀrvarande en insamlingsfas den Kickstarter, och pÄ kort tid har det samlat in nÀstan hÀlften av de förvÀntade 200 000 $. Det slutliga priset bör vara runt $ 300.

ANTVR-kit Àr kompatibel med titlar avsedda för Oculus Rift och för de flesta datorer och konsoler, tack vare det faktum att den kan ansluta till vilken enhet som helst med HDMI-portar, för dem utan finns det ocksÄ en adapter.

Headsetets upplösning Àr 1920X1080 med asfÀriska linser, vilket skulle orsaka mindre förvrÀngning Àn Oculus Rift, och du kan bÀra den med glasögon. Om sÄ önskas Àr det ocksÄ kompatibelt med mobilspel.

En annan intressant punkt Àr den modulÀra styrenheten, som kan vikas och förvandlas till en pistol, ett svÀrd, en ratt eller en enkel pad.

Just nu ANTVR-teknik arbetar med prototypen och de första testpaketen som kommer att skickas till Kickstartere-supportarna, varefter företaget samlar in feedback och gör nödvÀndiga Àndringar för lanseringen i september.