WhatsApp Business för Android och iOS 2019?

WhatsApp Business för Android och iOS 2019?

WhatsApp Business för Android och iOS 2018?WhatsApp Business för Android och iOS 2019?

Majoriteten av anvÀndarna anvÀnder det för privat diskussioner. Det finns dock vissa mÀnniskor som anvÀnder denna plattform för att skapa interaktion mellan dem och deras kunder. SÄdana mÀnniskor kan nu anvÀnda sig av WhatsApp Business, som har lanserats i mÄnga delar av vÀrlden!

WhatsApp Business lanseras med mÄlet att etablera bÀttre kommunikation med dina kunder och för att hjÀlpa dig utveckla ditt företag.

WhatsApp Business Àr utvecklat frÄn WhatsApp Messengeroch dÀrmed det innehÄller Allt de funktioner vilka Àr tillgÀngliga i WhatsApp budbÀrare sÄsom förmÄgan att skicka multimedia, meddelanden, grupp chatt, off-line meddelanden, etc. Förutom dessa funktioner har WhatsApp Business nÄgra extra funktioner som Àr anvÀndbara för företagare och chefer.

LÀs ocksÄ: Hur gömmer jag onlinestatus pÄ WhatsApp?

NÄgra av de anvÀndbara funktionerna i WhatsApp Business Àr


# 1 Skapa en affÀrsprofil

Du kan skapa din företagsprofil som innehÄller din information, t.ex. webbplats, plats, eller Kontaktinformation. Med den hÀr affÀrsprofilen kan din kund leta efter den information som krÀvs för att komma i kontakt med dig.

# 2 TillÄter fasta nummer

Till skillnad frĂ„n WhatsApp Messenger, dĂ€r du fĂ„r skapa ett konto med ett mobilnummer, hĂ€r kan du skapa ditt konto med din fast telefon siffra. För att verifiera ditt nummer mĂ„ste du vĂ€lja ‘Ring migalternativ för att ta emot verifieringskoden över ett samtal.

# 3 FörbÀttrad WhatsApp-webb

WhatsApp-webben har förbÀttrats till förbÀttra de effektivitet av dess prestanda medan du svarar dina kunder.

# 4 Kompatibilitet

WhatsApp Business lanseras för nÀrvarande endast för Android enheter. En uppdatering för iOS anvÀndare förvÀntas vara slÀppte snart.

# 5 Kan samexistera med WhatsApp Messenger

Om du anvÀnder Whatsapp Messenger och WhatsApp Businesskan du köra dem bÄda pÄ din smartphone samtidigt.

# 6 TillgÀnglighet

Eftersom WhatsApp Business endast Àr tillgÀngligt för Android enheter för tillfÀllet kan Android-anvÀndare ladda ner och installera det pÄ sin enhet frÄn Google Play Butik för fri!

LÀs ocksÄ: Hur man skickar automatiskt svar till WhatsApp-meddelande i Android

Nackdelen med WhatsApp Business Àr


# 1 unikt nummer

Du kan inte ha en WhatsApp Messenger-konto och WhatsApp Business-konto med samma nummer. Du mÄste ha ett annat nummer för WhatsApp Messenger och WhatsApp Business.

# 2 Missnöjda anvÀndare

FrÄn recensioner som ges av folket i Google Play Butik, kan man förstÄ att anvÀndarna Àr det inte riktigt glad med den hÀr uppdateringen. MÀnniskor har föreslagit olika Àndringar som kan göras till förbÀttra anvÀndarupplevelsen av WhatsApp Business.

Detta Àr den första uppdateringen av WhatsApp Business, mÄnga nya och anvÀndbara uppdateringar kan vara förvÀntas frÄn utvecklarna av WhatsApp Business. Dessa uppdateringar kan ocksÄ tillgodose anvÀndarnas och öka de funktionalitet av WhatsApp Business avsevÀrt.

LÀs ocksÄ: Hur ÄterstÀller jag borttagna WhatsApp-chattar / meddelanden?

Slutsats

Det hÀr Àr allt du behöver veta om WhatsApp Business och vilka funktioner det har för att ge dig! Funktionerna frÄn WhatsApp Business kanske inte Àr sÄ tilltalande för tillfÀllet. Men efter nÄgra uppdateringar kan WhatsApp Business vara nÀsta stora sak för företagsÀgare och deras chefer. HÄll dÀrför koll pÄ uppdateringarna och hoppas pÄ det bÀsta!

Om vi ​​har missat nĂ„gon sĂ„dan anvĂ€ndbar information om WhatsApp Business, vĂ€nligen meddela oss om det i kommentarfĂ€ltet nedan.