Windows 10 finns att ladda ner i sin testversion

Windows 10 finns att ladda ner i sin testversion

Bara tvÄ dagar efter presentationen, den nya versionen av hemoperativsystemet Microsoft Àr tillgÀnglig för nedladdning i sin testversion: teknisk förhandsvisning av Windows 10 det kan faktiskt laddas ner, gratis Àr lagligt, direkt frÄn Microsofts officiella webbplats.

LÄS OCH: Microsoft tillkĂ€nnager Windows 10

Detta Àr uppenbarligen inte den slutliga versionen av det nya operativsystemet: den hÀr versionen Àr faktiskt inte avsedd för daglig anvÀndning av en vanlig anvÀndare, men det Àr fortfarande vÀldigt intressant att kunna perspektiv om planerna för huset i Redmond.

Windows 10 Àr faktiskt det första Microsoft-operativsystemet som ska utformas för att anpassas till olika typer av skÀrmar och inmatningslÀgen, vilket optimerar deras anvÀndning med bÄda mus och tangentbord Àn med skÀrmar pekskÀrm.

Om du bestÀmmer dig för att anvÀnda den hÀr förhandsgranskningen kommer du ocksÄ att vara anvÀndbar för Microsoft, som uppenbarligen letar efter respons och Äsikter för att förbÀttra Ànnu mer det nya Windows, bÄde för nÀsta förhandsgranskning, designad för vanliga anvÀndare och förvÀntas i början av 2015, men uppenbarligen ocksÄ för vad som kommer att bli slutversion operativ system.

I avvaktan pĂ„ de första Ă„sikterna “i fĂ€ltet”, Ă„sikter, Ă€ndringar och uppdateringar lĂ€mnar vi dig lĂ€nken för gratis nedladdning av den tekniska granskningen av Windows 10.