Withings Home: HD-kamera med miljösensorer

Withings Home: HD-kamera med miljösensorer

Withings Àr ett elektroniskt produktföretag som skapar nÄgra intressanta lösningar som syftar till att förbÀttra livskvaliteten. Hemmet Àr ett fjÀrrkamera, presenterat av företaget idag pÄ IFA i Berlin, som lovar att ge ett sÀrskilt kÀnsligt blick att installera i vÄra hem.

LÄS OCH: Ollie, det smarttelefonstyrda spelet för att snabbt utmana dina vĂ€nner

dÀr Withings Home tillÄter, genom lÀmplig app för Android och iOS, att nÀr som helst kunna kontrollera vad som hÀnder hemma (eller i nÄgon annan del som har installerats), aktivera sig sjÀlv i nÀrvaro av ljud eller rörelse och skicka bilder tagna med objektiv som har en fotograferingsvinkel pÄ 135 °, Àven pÄ natten tack vare nattseende.

Withings Home (2)

Uppgifterna som vi kommer att kunna samla in tack vare Home slutar dock inte bara pÄ bilder. Det finns faktiskt mÄnga andra sensorer, som de kan mÀta till exempel fuktighet Àr temperatur, varav det mest intressanta Àr en detektor av VOC (förorenande föreningar) som ger dig en uppfattning om luftkvalitet inne i rummet.

Den vÀlfÀrdiga designen kÀnnetecknas av ett externt trÀfodral som vilar pÄ en vit plastbas. Listan över tekniska specifikationer Àr sÀrskilt rik:

HD-video 135 ° vidvinkel 2 digitala mikrofoner och HQ-högtalare EkodĂ€mpning och brusreducering “Clear night vision” för mörkerseende, med mekaniskt manövrerat IR-filter ePTZ zoom x 4 med 5MP CMOS-sensor Nattljus som kan aktiveras pĂ„ distans igenkĂ€nning av rörelse och ljud FörmĂ„ga att spara data i molnet för samrĂ„d med mobilappar

Withings Home kommer att slĂ€ppas ut pĂ„ marknaden till ett pris av 165 € och kan ocksĂ„ köpas frĂ„n den officiella webbplatsen, dĂ€r du för tillfĂ€llet kan förbestĂ€lla det eller registrera dig för att fĂ„ ett meddelande nĂ€r det Ă€r tillgĂ€ngligt.