Wolfram Alpha introducerar tweet-stöd med Tweet-a-Program

Wolfram Alpha introducerar tweet-stöd med Tweet-a-Program

Volfram har introducerat en intressant ny funktion som gör det möjligt för Wolfram Language-finsmakare att skapa funktioner med 140 tecken. För att skicka din algoritm, skicka bara en tweet till profilen Tweet-a-Program och vÀnta pÄ svaret för att se resultatet.

LÄS OCH: Den matematiska formeln för livets svĂ„ra beslut

SprÄket ger gott om utrymme för kreativitet och lÄter dig skapa kartor, grafik och infografik, baserat pÄ ingÄngar och data frÄn Wolfram-databasen. Den skickade koden kommer att behandlas av Wolfram Cloud-motorn och nÀr resultatet har berÀknats kommer det att tweetsas som svar till anvÀndaren som skickade det.

tweet-a-program-nestade-lista-mönster

Stephen Wolfram, grundare och VD för programvaruhuset med samma namn, förklarade hur denna funktion upptĂ€cktes som ett “hack”, men nĂ€r potentialen förstods, beslutades det att arbeta för att göra tillgĂ€nglig för alla möjligheter att skapa sina egna mini-algoritmer.

Om du vet Wolfram sprÄk du kan börja tweeta dina kodrader till Tweet-a-Program-kontot, medan andra som Àr intresserade av att komma igÄng med Wolfram-programmeringssprÄket kan börja med att titta pÄ de officiella introduktionsguiderna.

Gata