X-Men-skolan övervÀgs för Lego-produktion

X-Men-skolan övervÀgs för Lego-produktion

dÀr Xavier-skolan för begÄvade ungdomar skulle det snart kunna komma ocksÄ i en tidigare opublicerad version: byggd med de berömda tegelstenarna Lego!

LÄS OCH: De mest produktiva anvĂ€ndningsomrĂ„dena för Lego

Den berömda tegelproducenten har faktiskt lĂ€nge etablerat sig Lego-idĂ©er: en portal dĂ€r fans kan skapa koncept med “paket” för att producera och erbjuda dem till allmĂ€nheten. Om de nĂ„r tröskeln pĂ„ 10 000 godkĂ€nnanden övervĂ€gs konkret möjligheten att de skapas.

Tack vare den senaste versionen av den nya film tillĂ€gnad X-Men sagan, “Dagar av ett framtida förflutet “, men ocksĂ„ den omsorg med vilken konceptet med Lego-set skapas, det har lyckats nĂ„ mĂ„let för granskning och eventuellt godkĂ€nnande: det kommer att utvĂ€rderas av en pool av marknadsföringsexperter, designers och produktchefer som kommer att bedöma dess sĂ€kerhet , möjlighet till roligt och uppenbarligen pĂ„ marknaden för den andra versionen av 2014, som inkluderar projekt som har nĂ„tt tröskeln pĂ„ 10 000 röster mellan maj och september.

x-men lego 2

Modellen innehÄller, i de mÄnga och mycket detaljerade rummen, ocksÄ en mycket lÄng serie tecken: författarna till konceptet specificerar dock att inte alla förvÀntas delta: supportrar kan dock rösta pÄ deras projektsida favoritkaraktÀrer att fÄ dem inkluderade i lÄdan.

Vi kommer dÀrför att lÄta dig rösta, men inte innan vi har berÀttat vem du gillar: eller lÀmna oss en kommentar för att pÄpeka andra intressanta projekt, till exempel det för lÀgenheten till Big Bang teorin eller den som Àr tillÀgnad LÀkare som, skapad av samma produktiva skapare av X-Men-uppsÀttningen.

GATA: C | Nett